CAMPANII

Politica în „Țara lui Farcașiu”: tu n-ai curajul să faci nici la dușman în casă ce face primarul dinTârnova în COMUNA LUI!

 

Primarul responsabil de cele mai idioate dezastre din Județul Arad, Florin Farcașiu, face din comuna Târnova un loc de evitat pentru orice om normal din lume… indiferent de cât de bine intenționat ar fi.

Și chiar trebuie să fii FOARTE BINE INTENȚIONAT ca să mergi în Târnova: să faci slalom printre sutele de mii de gropi de pe toate drumurile care duc în (de altfel, frumoasa din punct de vedere exclusiv natural) comună ca să vezi… de exemplu aceste bannere electorale rupte, parte integrantă dintr-un peisaj unde NIMIC nu este nerupt, nedistrus, nepărăsit și totul e ruină.

Sigur – nu se poate demonstra că primarul Florin Farcașiu a tăiat personal aceste bannerele din satul Agrișu Mare – e mai ușor de demonstrat că e corupt, de exemplu -, dar se poate face legătura între aceste aspecte vizibile și refuzul său de a permite amplasarea bannerelor electorale ale oricăror adversari politici. Din informațiile noastre, aceasta este explicația a ceea ce vedeți în poze – dar în limbaj juridic asta se numește încălcarea prevederilor Legii electorale (în speță a Legeii nr. 33/2007 privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European, republicată,) și distrugere cu intenție a unui bun aflat pe domeniul public (Art. 253, Cod penal)… fapt care, dacă am reținut corect, se va specula de către opozanții lui Farcașiu (totuși, mulți).

Articole asociate: 

O altfel de SCRISOARE DESCHISĂ: Măderat – Agrișul Mare, cel mai dezastruos DRUM din județ… încununarea incompetenței ETERNULUI PRIMAR de Târnova, Florin Farcașiu

TÎRNOVA, comuna liberală cu cele mai proaste drumuri din județ n-are canalizare… dar are un bust al lui Ionel BRĂTIANU

Critic Arad, 19 aprilie 2019 4:13