Polițiștii arădeni, alături de copii în programul „Școala siguranței TEDI”

 

În perioada noiembrie 2015-iunie 2016, peste 460 de elevi de clasa I, din 8 unități de învățământ arădene, au primit informații utile pentru siguranța personal, în cadrul programului educațional desfășurat la nivel național „ȘCOALA SIGURANȚEI TEDI”.

Activitățile educative desfășurate de polițiștii compartimentului de analiză și prevenire a criminalității împreună cu cei ai biroului rutier, au vizat siguranța în drum spre școală, acasă și în vacanță.

Activitățile s-au desfășurat pe baza materialelor (broșuri, cărți de colorat, pliante informative) și a scenariilor didactice din cadrul programului „Școala Siguranței Tedi”.

La finalul programului, copiii au fost capabili să identifice situațiile de risc la care pot fi expuși și să adopte măsuri de prevenire adecvate.

(Comunicat de presă – IPJ Arad)

 

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6539
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

1 Comentariu

  1. Din moment ce pistele de biciclete au fost facute in asa fel incat chiar si politistii recomanda prietenilor si cunostintelor lor sa NU mearga cu biciletele pe acolo, deoarece pistele au fost facute fara cap… Nu stiu ce rost mai are sa se organizeze astfel de evenimente. Daca vrei sa respecti regulile de circulatie, esti obligat sa mergi pe pista. Dar asa iti pui viata in pericol… Multumim primarului care ne-a dovedit inca odata ca realizeaza doar proiecte de unde ii ajung bani direct lui in buzunar si ca toate proiectele pe care le face, le face fara cap. Putea face pista de biciclete mult mai bine, fara sa incurce soferii sau sa puna in primejdie viata biciclistilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy