Polițiștii arădeni au 21 de colegi noi

 

21 de noi polițiști și-au început activitatea în cadrul IPJ Arad

La data de 1 iulie, 21 de noi polițiști au intrat în rândul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad. Ei au promovat etapele de selecție și concursul organizat în luna mai pentru încadrarea din sursă externă sau reîncadrarea ca polițist.

Cei 21 de agenți de poliție nou încadrați au fost întâmpinați de conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Arad, care i-a asigurat de întregul sprijin pentru integrarea la noul loc de muncă. Noii polițiști își vor desfășura activitatea în mediul rural, la posturile și secțiile de poliție pentru care au optat.

În următoarele 6 luni, noii agenți de poliție se vor afla într-o perioadă de probă, fiind repartizați în responsabilitatea și îndrumarea unui tutore.

La data de 11 iulie, cei 21 de polițiști vor depune jurământul. Începând cu data de 25 iulie, noii polițiști vor participa la cursul de inițiere în carieră în cadrul căruia vor aprofunda cunoștințele necesare meseriei și își vor dezvolta spectrul profesional. La finalizarea cursului de inițiere, polițiștii vor susține un examen pentru definitivare în profesie.

După parcurgerea etapelor de instruire și promovarea testelor de evaluare, polițiștii se vor putea întoarce la secțiile și posturile de poliție, vor  primi în dotare armament și vor fi în slujba comunității pentru cresșterea gradului de siguranță a cetățenilor.

Comunicat – Biroul de presă al IPJ Arad

 

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6528
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy