Polițiștii arădeni își prezintă mașinile și tehnica în fața copiilor, de Ziua lor

Digital Camera

 

Cu ocazia zilei de 1 iunie- Ziua Internațională a Copilului, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad vor organiza, în Parcul Copiilor și Parcul Europa din municipiu, mai multe activități care se adresează copiilor.

Astfel, începând cu ora 10.00 în Parcul Copiilor, și de la ora 12.00 în Parcul Europa, copiii vor putea viziona live o parte din autovehiculele precum și tehnica folosite în activitățile zilnice, de către polițiștii arădeni.

Luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, împreună cu polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității și cu cei ai Serviciului Rutier, le vor prezenta copiilor elemente de tehnică din dotarea inspectoratului.

Copiii vor avea ocazia să se familiarizeze cu specificul muncii de poliție și să ia contact direct cu autospecialele și echipamentele folosite de oamenii legii în activitatea zilnică.

Polițiștii le vor oferi copiilor pliante cu sfaturi utile pentru a-și proteja viața, bunurile sau pentru a nu fi implicați în evenimente rutiere.

Inspectoratul de poliție Județean Arad le urează tuturor copiilor LA MULȚI ANI, O COPILĂRIE PLINĂ DE BUCURII!

 

 

 

 

Loading

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6491
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy