joi, decembrie 1, 2022

Polițiștii de la PROTECȚIA ANIMALELOR au eliberat dintr-un lagăr de lângă stația de epurare de la Șiria 25 de CÂINI CHINUIȚI

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

CÂINI PLASAȚI ÎN ADĂPOST DE POLIȚIȘTII BIROULUI PENTRU PROTECȚIA ANIMALELOR

În după-amiaza zilei de 29 aprilie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați cu privire la faptul că, în zona fostei stații de epurare din comuna Șiria, se află într-o stare de pericol mai multe exemplare canine.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat existența a 25 de exemplare canine, din rasa Metis, care erau în stare de pericol fiind păstrate în condiții insalubre.

Polițiștii au emis un ordin de plasare în adăpost pentru 45 de zile, toate animalele fiind ridicate și preluate de asociația „Paws United” Zăbrani.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvărșirea infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, polițiștii continuă cercetările în vederea probării întregii activități infracționale.

La activitate au participat și polițiști ai Postului de Poliție Comunală Șiria precum și ai Poliției Orașului Pâncota.

Biroul de presă al IPJ Arad

Mai multe foto – în galeria de mai jos

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news