ȘTIRI

Polițiștii au prins ÎN FLAGRANT un „specialist” în furturi din autoturisme care are la activ cel puțin 13 „tunuri” date în Vladimirescu, Livada și Fântânele

 

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

PRINS ÎN FLAGARANT DELICT DE POLIȚIȘTI

În cursul dimineții de 19 mai a.c., polițiștii Secției 1 Rurală Arad au depistat în flagrant delict un bărbat de 29 de ani, din municipiul Arad, în timp ce sustragea suma de 890 de lei și mai multe bunuri, din autoturisme parcate pe raza comunei Fântânele.

Din cercetări, a reieșit faptul că în perioada noiembrie 2020 – 19 mai 2021, bărbatul ar fi săvârșit 13 furturi din autoturisme neasigurate parcate în fața sau în curtea imobilelor din localitățile Vladimirescu, Livada, Fântânele cauzând un prejudiciu de aproximativ 20.000 de lei.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, acesta fiind reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările în vederea probării întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale.

Inspector de poliție,
Pescar Livia

[ACTUALIZARE] – ora 14.15

„Urmare a prezentării bărbatului în fața magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad,  aceștia au admis propunerea luării unei măsuri preventive, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.” – anunță reprezentanții IPJ Arad.

Critic Arad, 20 mai 2021 12:38


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/criticar/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107