Front 7 ȘTIRI

Polițiștii Dreghici și Csernus de la Chișineu-Criș au SALVAT DE LA MOARTE un bărbat prins sub un utilaj agricol

 

Agentul-șef principal Mihai Dreghici și colegul său cu același grad, Emil Csernus, de la Poliția Orașului Chișineu Criș au intervenit înaintea sosirii echipajului de salvare, după ce au fost alertați prin 112 despre faptul că un cetățean din satul aparținător Nădab zace prins sub un utilaj de săpat șanțuri. Accidentul s-a petrecut imediat după ora 12 a amiezii de sâmbătă.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani lucra cu o motosapă, iar utilajul, neatent manipulat, a fost scăpat de sub control și l-a prins sub el, strivindu-i toracele și picioarele.  La sosirea echipajului medical, omul prezenta plăgi deschise și pierdea mult sânge, echipajul ambulanței rezolvând medical acest aspect.

Intervenția ISU – echipajul de descarcerare al Gărzii Nr. 2 Intervenție din Chișineu-Criș, din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Arad – a durat în jur de o oră, după care pacientul a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean Arad pentru intervenții suplimentare.

„După aproximativ o oră de intervenție, bărbatul a fost scos și predat în viață către echipajul SAJ, care l-a transportat la elicopterul SMURD solicitat în sprijin“, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

Critic Arad, 14 aprilie 2018 3:33

DB15F546-CC9F-4DB7-8054-D9E68698F80F90250D37-01DC-4C64-A3B5-AACA6BE08659