Polițiștii Serviciului Rutier desfășoară, în perioada 23 martie-7 aprilie, o campanie de prevenire și informare a participanților la trafic care se deplasează cu bicicleta și trotineta electrică

Activitățile vor fi desfășurate, în principal, în municipiu și orașele Chișineu-Criș, Ineu și Nădlac precum și în localitățile de pe D.N. 79, D.N. 79/A și D.N. 7, în perioada 23 martie-7 aprilie

0
Prevenirea accidentelor cu bicicliști și trotinete electrice

Polițiștii Serviciului Rutier, împreună cu cei din municipiu și polițiile orășenești desfășoară, în perioada 23 martie-7 aprilie, o campanie de prevenire și informare a participanților la trafic care se deplasează cu bicicleta și trotineta electrică.

Nerespectarea legislației rutiere

Nerespectarea legislației rutiere de această categorie de participanți la trafic este una din cauzele principale de producere a accidentelor rutiere grave și mortale, fiind înregistrate 14 evenimente grave, în urma cărora au decedat 4 persoane și au fost rănite grav alte 10.

Activitățile vor fi desfășurate, în principal, în municipiu și orașele Chișineu-Criș, Ineu și Nădlac precum și în localitățile de pe D.N. 79, D.N. 79/A și D.N. 7.

Biroul de presă al IPJ Arad