N-CAZURI

Polițistul de frontieră care în 2008 și-a vândut pistolul din dotare s-a apucat de cultivat CANNABIS INDOOR… și i-a mers bine aproape 10 ani. Marți, polițiștii din Hunedoara au descins în casele unor suspecți de trafic și consum de droguri din HĂLMAGIU și au reținut 7 suspecți

 

O plantație de cannabis de la Hălmagiu (destul de celebră… în anumite medii) a fost anihilată de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale al IPJ Hunedoara marți, 5 februarie a.c. Polițiștii au descins în mai multe locuințe din comuna de la granița județului Arad, având informații că suspecții de consum și comercializare de droguri de risc și mare risc dețin la domicilii importante cantități de substanțe interzise. S-au efectuat percheziții și s-au reținut pentru audieri șapte suspecți, care au fost duși în fața judecătorilor, iar pentru unul dintre aceștia, Tonța Bogdan Viorel, instanța a dispus plasarea sub control judiciar.

Capul rețelei pare a fi localnicul Tonța Bogdan Viorel (fratele polițistului Tonța Traian Victor, care în anul 2008 și-a vândut pistolul din dotare la un birt, alegându-se cu 3 ani de închisoare cu suspendare și excluderea din insituție, și care a fost ridicat și el)… dar doar pare. Din sursele noastre, polițiștii de la Arad au fost informați de colegii lor de la IPJ Hunedoara despre existența acestei plantații încă din 2010, prin adresă scrisă. Atunci, cică, „s-au deplasat de la IPJ ARAD doi lucrători care au văzut cultura și au spus că o să vină să monteze camere și s-o distrugă… lucru care nu s-a mai întâmplat în veci!” (sursă).
S-au tot scris informări de-a lungul ultimilor 7 ani – iar ultima a fost datată „decembrie, 2017”.
Nimeni-nimic… așa că polițiștii hunedoreni s-au autosesizat și au spart ușile hălmăgenilor în locul colegilor lor, de-au întors cu fundu-n sus (probabil) ditamai rețeaua.

Notă: Fotografia are scop pur ilustrativ. Vom reveni cu amănunte și fotografii de la locul faptelor îndată ce va apărea comunicatul oficial.

 

Critic Arad, 8 februarie 2018 9:44