marți, decembrie 6, 2022

Popa învinge categoric fosta echipă pe un stadion pustiu. ACS Poli – UTA:  0 – 3

ACS Poli – UTA  0 – 3 (0 – 1)

 

ACS Poli: Curileac – Bocşan, Motreanu, Basic, Haruţ – D. Codrea – Opoku, Al. Popovici, Bîrnoi, Velcotă – Oct. Drăghici. Au mai evoluat: Pădurariu, Mrkela, Podină

UTA: Bodea – Costin, Manea, Benga, Copaci – Enescu, Coulibaly – Cubleșan, Petra, Vădrariu – Pop.

Au mai evoluat: Cipri Rus, Matei, Stahl

Arbitri: Marian Balaci (Drobeta Turnu Severin) – Ovidiu Arusoaiei (Piatra Neamț), Ciprian Iovu (Botoșani) – Liviu Bălăcescu (Târgu Jiu)

Observatori: Dan Monea (Aiud), Traian Marcu (Sibiu)

În urmă cu un an și trei luni cele două echipe jucau barajul de promovare sau menținere în prima ligă. Așa cum se știe, timișorenii au fost salvați atunci de tehnicianul arădean Ionuț Popa. Astăzi pe banca gazdelor a debutat antrenorul Ștefan Nanu. Gazdele aveau un record negativ cu trei goluri primite pe meci. Trei antrenori în cinci etape a schimbat poli! Pe un teren cu tribune dezolant de goale cele două echipe au început timorate la mijlocul terenului. Arădenii au fost în două rândui mai aproape de poarta lui Curileac, dar ocazii notabile nu au fost până la gol, poate doar acea bâlbâială a portarului gazdă la o reluare din corner în minutul 35. Golul reușit de jucătorul adus în această vară de la Brăila a a dat încredere echipei lui Popa, arădenii au trecut pe lângă golul doi în minutul imediat următor golului, dar portarul a fost luat la țintă în două rânduri. Repriza s-a încheiat cu un corner la poarta arădeană, Bodea a reținut fără emoții. În minutul 47, Pop nu a profitat de o poziție excelentă de a face 2 – 0 pentru UTA, a tras slab în portar, la scurt timp a fost înlocuit. În minutul 56 Drăghici a șutat bine în blocaj. În minutul 66, Popovici nu a fost semnalizat în poziție afară din joc și a șutat puțin alături de poarta lui Bodea, prima ocazie mai clară a gazdelor. Minutul 70 autorul golului a avut o situație bună, dar a tras peste poartă. Forțat de accidentări, Nanu a evoluat ăn defensivă cu jucători tineri, UTA a punctat de două ori pe terenul unei club aflat insolvență. În runda următoare, UTA joacă în deplasare cu Luceafîrul Oradea.

Așa s-a marcat:

Minutul 36; Pop pasează pentru Cubleșan, acesta reușește o preluare frumoasă, trece mingea printre doi adversari și reia peste portar,  0 – 1.

Minutul77; Cubleșan are o acțiune pe dreapta, paseaza excelent pentru Costin care înscrie din careu pe sub portar, 0 – 2.

Minutul 86; Cipri Rus preia pe piept ăntre doi apărători și trage de pe dreapta pe colțul lung 0 – 3

Ultimele Știri

Related news