joi, februarie 2, 2023

POȘTA MOȘULUI – un eveniment al Asociației „Gai, Cartierul Nostru” dedicat copiilor – la a III-a ediție

[COMUNICAT DE PRESĂ]
Poșta Moșului 

Asociația Gai, Cartierul Nostru „lovește din nou” cu un eveniment care se anunță plin de veselie pentru cei mici în perioada Sărbătorilor.
„Poșta Moșului””se află deja la a treia ediție și va aduce, ca în anii trecuți, multă voie bună în parcul din cartierul Gai.
Locuitorii din cartier mai au la dispoziție ziua de joi, 15 decembrie, pentru a aduce împreună cu cei mici scrisori adresate lui Moș Crăciun.
Cutia poștală amplasată în parc va fi golită de spiriduși, iar dorințele celor mici vor ajunge chiar la Polul Nord, unde Moșul va încerca să le îndeplinească.

Gheorghe Fînău – vicepreședinte al Asociației Gai, Cartierul Nostru:

„Suntem tare bucuroși să putem organiza acest eveniment pentru al treilea an consecutiv. Doresc să aduc mulțumiri celor ce s-au oferit să devină complici ai Moșului: societățile Coremans Group, JCM, PUKA, GRIPPLE și Verbiță, în calitate de sponsori principali, dar și Primăria Municipiului Arad, în calitate de colaborator al evenimentului.
Vă așteptăm cu mare drag alături de familii luni, 26 decembrie, începând cu ora 15. Împreună vom aduce în parcul din Gai atmosfera magică a Crăciunului, prin colinde, daruri și alte surprize.”

Așadar, copilașilor din Gai nu le mai rămâne decât să ducă scrisorile până în această seară (15 decembrie) și să aștepte cu nerăbdare întâlnirea cu Moș Crăciun.

Asociația Gai, Cartierul Nostru

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news