marți, martie 28, 2023

PRESA LOCALĂ e și mai săracă… Colegul de breaslă și prietenul nostru, Răzvan Crețu a murit la doar 44 de ani

Descoperit cu o boală incurabilă acum aproximativ un an... în plin avânt jurnalistic, Răzvan Crețu a trecut printr-un „tratament exterminator” un ultimele luni de zile... știam asta cu toții și ne rugam pentru el.

 

„Am crezut că o vom învinge, dar se pare că Dumnezeu are nevoie de tine în cer pentru a scrie printre stele. Peste două zile sunt zece ani de căsnicie. Ai lăsat în urmă un copil minunat. Mulțumesc. Ești îngerul nostru! — simţindu-se cu inima frântă cu Răzvan Dorin Crețu.” este mesajul sfâșietor pe care colega noastră, Claudia Untaru-Crețu, soția colegului și prietenului nostru l-a postat în această seară, la ora 18.45, pe pagina sa de facebook.

„Priveghiul va avea loc joi de la ora 19.00 și vineri de la ora 19.00 la capela Kuki de pe strada Cocorilor, înmormântarea va avea loc sâmbătă,  revin cu detalii” – a anunțat Claudia ulterior.

Descoperit cu o boală incurabilă acum aproximativ un an… în plin avânt jurnalistic, Răzvan Crețu a trecut printr-un „tratament exterminator” un ultimele luni de zile… știam asta cu toții și ne rugam pentru el. Nu a acceptat niciun fel de ajutor și nu a permis nimănui, dintre numeroșii săi prieteni, să-l viziteze (cu o singură excepție), „pentru că n-aș suporta să mă vadă așa!”…

Jurnalist la cotidianului „Ziar de Arad” până la „ultima suflare”,

Răzvan a lucrat exclusiv în presa locală din anul 2005 încoace, la mai multe publicații de toate coloraturile politice, fiind un coleg respectat și iubit de aproape toată breasla, inteligent, informat și, pe cât de boem, pe atât de bun cap de familie. A debutat în mass media la Radio Timișoara, în 1999. În paralel, între 1999 și 2000, a fost redactor la revista Vulturul Cruciat, după care redactor la Observator Arădean și, apoi, la Monitorul de Vest. A mai lucrat și la publicațiile Ziarul de Vineri, Glasul Aradului, ARQ.

Cu toții îi regretăm dispariția prematură (avea 44 de ani) și-l vom pomeni cu drag și regrete în toate discuțiile viitoare.

Dumnezeu să-l odihnească în pace… condoleanțe familiei sale!

***

Ceremonia religioasă va avea loc, sâmbătă, de la ora 12.00, la Capela Kuki de pe strada Cocorilor, iar înmormântarea va urma după aceasta, în cimitirul „Eterminatea”. Stâlpul, joi și vineri de la ora 19.00 tot la aceeași capelă. 

 

 

Ultimele Știri

Related news