CAMPANII

Președintele Organizației de Tineret a PNL Arad, Andrei Fuliaș, a demisionat din toate funcțiile de partid și de… Gheorghe Falcă, implicit

 

Se știe de vreo săptâmână din culise, dar de acum câteva minute e oficial: președintele Organizației Județene de Tineret a PNL Arad și unul dintre consilierii favoriți ai lui Gheorghe Falcă, Andrei Fuliaș, a demisionat din toate funcțiile.
Iată comunicatul pe care tânărul liberal, nemulțumit de… multe (asupra cărora se va reveni) și l-a postat pe pagina personală de facebook:

Dragi colegi și prieteni, a venit momentul să anunț public o decizie pe care am luat-o cu ceva timp în urmă. Unii dintre voi știți deja, alții ați auzit din diferite surse în ultimele zile, alții doar bănuiți și nu sunteți siguri. Anume, că am decis să renunț la funcția de președinte al Organizației Județene de Tineret a PNL Arad, la cea de coordonator al Departamentului de Comunicare al PNL Arad (sau purtător de cuvânt al PNL Arad, depinde cum vrea fiecare să-i spună), la cea de coordonator al echipei de campanie parlamentare de la nivelul Colegiului 7, dar și la postura de consilier în cadrul cabinetului domnului primar. Odată cu decizia de a renunța la președinția TNL Arad, probabil că îmi pierd automat și funcția de vicepreședinte al Biroului Național TNL.

Aș vrea să nu insistați cu întrebări de genul: „De ce? Cum? Ce te-a făcut să iei decizia asta?”. Va veni, probabil, și momentul în care voi explica și cauzele, dar nu cred că e nici momentul potrivit, nici locul potrivit. Vă rog pe toți să nu trageți concluzii pripite sau greșite cu privire la decizia mea și să nu căutați explicații acolo unde nu există! Decizia este a mea și numai a mea, iar explicațiile le puteți găsi numai la mine, dar nu acum! Poate niciodată!

Le mulțumesc tuturor colegilor mei din Organizația de Tineret, care mi-au fost alături atâția ani și care m-au acceptat ca fiind reprezentantul lor! În același timp le mulțumesc și colegilor din Biroul Național al TNL, care la rândul lor m-au acceptat printre ei!

Le mulțumesc tuturor colegilor din PNL Arad, parlamentari, primari, consilieri județeni sau locali, ori simpli membri, pentru colaborarea pe care am avut-o în toți acești ani în care am făcut front comun pentru aceeași cauză!

Îi mulțumesc, totodată, și domnului Gheorghe Falcă, care în calitate de președinte al PNL Arad m-a sprijinit și a crezut în potențialul meu ca profesionist, ca tânăr (eventual politician) și ca om!

Nu știu ce voi face în continuare, încotro mă voi îndrepta, dar voi avea timp să-mi analizez opțiunile și sper să iau decizia cea mai bună.

Vă mulțumesc pentru înțelegere!

Critic Arad, 19 august 2016 2:27