Primăriile din Zona 5 de salubrizare a județului Arad au decis rezilierea contractului de servicii pe care l-au avut cu operatorul de colectare Consult SOC Centrum

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Reprezentanții primăriilor din Zona 5 de salubrizare a județului Arad au decis rezilierea contractului de servicii pe care l-au avut cu Consult SOC Centrum, operatorul de colectare şi transport al gunoiului.

Motivul acestei rezilieri îl reprezintă neîndeplinirea obligațiilor contractuale privind colectarea și transportarea deșeurilor.

Decizia a fost luată prin vot astăzi, 23 mai 2022, în cadrul ședinței Adunării Generale a Asociaților a „ADI Deșeuri”.

Această Hotărâre va fi comunicată Prefecturii, în vederea convocării Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, iar pasul următor va fi declararea, de către Instituția Prefectului, a stării de urgență pentru această zonă.

„Este o decizie necesară pentru ca primăriile să poată trece imediat la colectarea deșeurile prin mijloace proprii, astfel încât cetățenii să nu fie afectați de această situație. În acest timp, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară va parcurge ambele proceduri de soluționare a problemei.

O negociere, fără publicare a unui anunț de participare, pentru a avea o firmă care să asigure serviciile de salubrizare și, în paralel, pregătirea documentației necesare pentru procedura de licitație deschisă, pentru atribuirea acestor servicii de colectare și transport ale gunoiului”, a afirmat Răzvan Cadar, președintele ADI Deșeuri Arad.

Primăriile afectate de această decizie

Primăriile din Zona 5, afectate de această decizie, sunt Lipova, Bata, Bârzava, Birchiș, Conop,
Ghioroc, Păuliș, Petriș, Săvârșin, Șiștarovăț, Ususău, Vărădia de Mureș, Zăbrani.

Biroul de presă al CJ Arad

Loading

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6490
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy