POLITICE

Primarul de Târnova, Florin Farcașiu, se ia la TRÂNTĂ cu LEGEA, contrazicând sentința definitivă care nu-i mai dă voie să candideze!

 

Mai rău decât în orice coșmar cu Dragnea, Oprișan, Mazăre sau Băsescu, în pofida, în detrimentul și întru insultarea justiției, primarul comunei Târnova – un fel de Ducat pe stil clasic adaptat la politicile libertine (că liberale n-ai cum să le numești fără să îți bați joc de istorie!) – persistă în a contrazice însăși sentința definitivă a Înaltei Curți de Casație și Justiție (adică MAI SUS NU SE POATE!) care stabilește că până în 2022 nu mai poate candida ca urmare a incompatibilității probate de magistrații judecători ai statului de drept.

Astfel, nu mai departe de ieri, și-a anunțat candidatura printr-o postare pe Facebook formulată după cum urmează:

„ VOI CANDIDA PENTRU UN NOU MANDAT
Dragi prieteni,
Filiala județeană Arad a Partidului Național Liberal m-a desemnat să reprezint partidul la alegerile locale 2020, drept candidat la funcția de primar al comunei Târnova.
Înainte de alegerile din 2016 candidata PSD-istă a sesizat Agenția Națională de Integritate, invocând faptul că am făcut parte din Consiliul de administrație al școlii în perioada 2012-2014.
Sancțiunea pe care a propus-o A.N.I. prefectului județului Arad, privind încetarea mandatului meu de primar, s-a dovedit a fi nelegală, prin Sentința 857/2019 a Tribunalului Arad.
Potrivit Legii 59/2019 perioada de incompatibilitate s-a încheiat odată cu încheierea mandatului 2012-2016, motiv pentru care Instanța a dispus revenirea mea pe funcție.
Mai pe înțelesul tuturor, dacă pot exercita funcția acum,de ce n-aș exercita-o și după câștigarea alegerilor?!
Speculațiile adversarilor mei sunt false și tendențioase, așa cum au fost dintotdeauna.
Primarul comunei Târnova,
Florin Farcașiu”

VOI CANDIDA PENTRU UN NOU MANDATDragi prieteni,Filiala județeană Arad a Partidului Național Liberal m-a desemnat să…

Publicată de Târnova Proiecte-Perspective pe Luni, 20 iulie 2020

 

Politizând aiurea o situație care este EXCLUSIV DE NATURĂ JURIDICĂ, Farcașiu face abstracție de  acest document, cu o aroganță demnă de marii mafioți din vremuri demult apuse – crezându-se un fel de Putin al locului și bazându-se pe imunitatea pe care i-o conferă contemporaneitatea și relațiile strânse cu generalul Florian Coldea și familia sa… de altfel foarte numeroasă (tot in sens mafiot).

Lucian Valeriu, 22 iulie 2020 1:16

1D15A059-C606-4F4F-9D60-84F29D3781BCDC144C3D-8802-46C9-807D-1C82EFDDBAE2

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/criticar/public_html/wp-includes/functions.php on line 3783