POLITICE

Primarul ratat Serghei s-a împăcat cu parlamentarul virtual Bîlcea… și a ieșit un speech de „manual pentru narcisiști”!

 

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Sergiu Bîlcea: „Avem administraţia, ne trebuie o guvernare favorabilă şi sprijin la Bucureşti”

La doar 40 de ani, Sergiu Bîlcea a acumulat o experienţă relevantă în mediul de afaceri şi în administraţia locală. Cu realizări notabile la Consiliul Judeţean, este unul dintre candidaţii PNL pentru alegerile parlamentare.

„Sunt arădean 100%, am crescut lângă stadionul UTA, am copilărit în zonele dragi ale Aradului – Malul Mureşului, ştrandul, centrul, terenurile de sport şi parcurile oraşului. Am doi copii, pe Alexandra şi Vlad, care au dat alt sens vieţii mele. Le sunt recunoscător părinţilor şi dascălilor pentru educaţia lor şi primele modele în viaţă, am învăţat ce înseamnă respectul, deschiderea tipice pentru oraşul nostru. Am terminat la Colegiul Elena Ghiba Birta şi am absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice. Mi-am asumat responsabilităţi de tânăr, acum 15 ani am pornit o afacere în domeniul transporturilor care a crescut şi s-a dezvoltat frumos. Este o experienţă profesională care m-a făcut să înţeleg responsabilitatea şi nevoia de a creşte prin proiecte, muncă şi
investiţii. Acesta este modelul pe care încerc să îl aduc în administraţie şi politică: eficienţă şi muncă, realizări în mediu competitiv. Nu este simplu, de aceea vorbesc despre curajul schimbării.

Am fost consilier municipal şi apoi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, am învăţat din interior sistemul complicat al administraţiei locale. Pot să vorbesc informat şi competent despre reformele de care avem nevoie, pentru mai multă eficienţă. La Consiliul Judeţean, am reuşit să aducem cele mai mari investiţii în drumurile judeţene din ultimii 30 de ani. Am deschis şantiere în totul judeţul. Ştiu că nu este totul perfect, lucrările se pot face mai repede, uneori mai bine. Dar rezultatele se văd şi mă bucur că avem încrederea şi sprijinul arădenilor. Am pregătit terenul pentru noi investiţii şi proiecte majore, cum este centura de sud-est, finanţată din fonduri europene, în valoare de aproape 50 de milioane de euro. Dezvoltarea, reformele, investiţiile le putem face prin implicare politică. În ultimii ani am fost preşedintele PNL Municipiul Arad. În această calitate, am sprijinit dezvoltarea Aradului, am apărat oraşul de abuzurile guvernării PSD, am susţinut justiţia liberă. Am fost activi şi am luptat pentru oraş, alături de sute de colegi liberali pe care îi apreciez pentru efortul lor.

Am câştigat toate alegerile în Arad – europarlamentare, prezidenţiale, locale, ceea ce arată un parteneriat de încredere cu arădenii. În calitate de parlamentar, îmi propun să susţin proiectele de dezvoltare locală: avem administraţia, ne trebuie o guvernare favorabilă şi sprijin la Bucureşti. Avem nevoie de noi reforme, de reducerea birocraţiei şi eficienţă” a declarat Sergiu Bîlcea.

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

Articol asociat:

Falcă, la telefon: „Nu credeam că Bibarț E O ȘOPÂRLĂ așa mare. AM GREȘIT atunci când l-am desemnat pe Bibarț. Lucrurile au mers până când cineva L-A ÎNCĂRCAT pe Bibarț” [AUDIO]

Critic Arad, 27 octombrie 2020 2:02

poza-conferinta-presa-27.10.2020bilcea1bilcea