ȘTIRI

Prof. Maria Pașcalău a fost numită în funcția de inspector GENERAL școlar al IȘJ, prin decizia Ministerului Educației

 

[ACTUALIZARE]

Prof. Maria Pașcalău, fost director al celebrei (în sensul cel mai pozitiv al termenului) Școli Gimnaziale nr. 5 din Arad  și al Liceului Național de Informatică din Arad, a fost numită prin Decizie a  Ministerul Educației în funcția de inspector școlar general. De asemenea, pe postul de inspector școlar general adjunct a fost numită oficial prof. Anca Stoenescu, cea care a ocupat acest post până în prezent. Cel de al doilea post de inspector școlar general adjunct este ocupat, prin concurs, de către Nicolae Pellegrini.
Numirile au avut loc pe baza dosarelor depuse de candidați direct la Ministerul Educației, iar în această săptămână se așteaptă documentele oficiale care să certifice noile numiri  în fruntea IȘJ Arad.

Maria Pașcalău a mai ocupat funcția de inspector școlar general între anii 1997 și 2001.

Sursa foto: aradon.ro

……………………………………………………………

[TITLUL INIȚIAL] (20 august, 2017) Claudius Mladin – demis de la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Arad

Inspectoratul Școlar Județean Arad se află pe lista celor 13 unități din România care, începând de ieri, au rămas fără șefi – alături de ISJ Caraș-Severin, Ialomița, Ilfov, Brăila, Buzău, Vrancea, Constanța, Sibiu, Olt, Tulcea, Mehedinți și Călărași. Vineri seara, ministrul Educatiei, Liviu Pop, a demis prin fax şefii inspectoratelor şcolare din aceste judeţe.

Deciziile de revocare urmează să intre în vigoare peste 15 zile.

Inspectorul general Lucian Claudius Mladin a fost numit de PSD în funcție în vara anului 2012, în 2015 reușind să câștige concursul organizat de Minister pentru această funcție. La începutul anului trecut, Mladin a fost exclus din partidul care l-a propulsat, odată cu „Lotul Flavius Măduța”.

Înainte de a ocupa fotoliul de șef al ISJ Arad, Mladin a fost profesor de educație fizică și sport la Colegiul Tehnic de Construcții și Protecția Mediului din Arad.

Critic Arad, 28 august 2017 9:00

mladin
https://centaur.ag/wps/antibiotics/