SPORTURI

„Progresul” Pecica şi „Păulişana” Păuliş se întâlnesc azi la Curtici în finala Cupei României

 

Progresul Pecica a câştigat destul de clar campionatul judeţean de fotbal în acest sezon. Gândul tuturor se îndreaptă spre dubla confruntare de baraj pentru promovarea în liga a treia când dau piept cu Retezatul Haţeg campioana judeţului Hunedoara. Până la debutul barajului mai este o săptămână, iar pecicanii pot trece azi în vitrina clubului încă un trofeu.

Progresul Pecica şi Păulişana Păuliş se întâlnesc azi la Curtici în finala Cupei României. Un suces al pecicanilor ar însemna eventul, pentru Păulişna Păuliş o victorie ar fi o premieră. Sigur că pecicanii se feresc de eventualele accidentări întrucât urmează dubla de baraj. Ambele combatate au ceva probleme de efectiv. Iniţial meciul a fost programat să se desfăşoare la Şiria, Pecica a  pierdut la Şiria o semifinală de Cupă cu Lipova şi nu mai doreşte să revină la Şiria propunând în ultima clipă ca meciul să se joace la Curtici.

Echipele probabile:

Păuliş: Brutyo – E. Calancea, Suciu, Pleşca, Ambrus – G. Pop, Itu – Ad. Popa, Adam, Grigorean – D. Calancea.

Pecica: Fl. Rusu – Ponta, Gabor, Wild, Aldan – Huțanu, S. Popa, Arsene, D. Copil – Puie, Măgulean. Meciul de azi este programat de la ora 17.30.

Cosmin Gherman, 8 iunie 2019 12:52