luni, iunie 27, 2022

Proiect inedit inițiat de Cetatea Voluntarilor: Cabinetul de Istorie de la Școala Gimnazială Apateu

Cabinet de Istorie dotat cu tehnologie de ultimă generație, Școala Gimnazială din Apateu. Proiectul a fost inițiat de către Cetatea Voluntarilor în parteneriat cu Guala Pack Nadab și Ucu Dima, Glasspandoor !

Cetatea Voluntarilor a mai bifat o faptă bună făcută în județul Arad. De această dată este vorba despre cabinetul de Istorie de la Școala Gimnazială Apateu!

„Ce poate face un director de școală de la țară? Ce nu fac alții la oraș! După ce sălile Școlii Gimnaziale Apateu pot fi numite de fapt studiouri digitale, acum elevii se pot bucura și de un cabinet de istorie atrăgător, care cu siguranță va dezvolta imaginația și pofta de învățare a celor mici.

Cabinetul de istorie este dotat cu tehnologie de ultimă generație:

Display interactiv de 65 inch (cu touch, conectivitate wireless, software educațional), laptop, cameră web pentru videoconferință. Display-ul interactiv poate fi utilizat atât în cadrul lecțiilor cu elevii la clasă cât și pentru activitățile online, poate folosit și ca și tablă de scris, pentru proiecții de pe laptop, desene, etc.

Totul este posibil cu voință și implicare! Mulțumim sponsorilor Aniela Mladin si toata echipa de la Guala Pack Nadab și Ucu Dima, Glasspandoor – totul pentru casa ta”, a declarat Anamaria Popa.

 

Colosseum-ul, Poarta sărutului și Coloana infinitului se regăsesc în studio-ul de istorie al școlii, bineînțeles realizate din materiale speciale, redimensionate.
„În cabinetul de istorie se vor desfășura în primul rând lecțiile la disciplina istorie dar și la alte discipline precum și alte activități educaționale ce au loc în cadrul școlii.
Utilizarea display-ului interactiv va elimina vestita cretă și va asigura digitalizarea procesului educațional.” – a declarat, Claudiu Vlad, Directorul Școlii Gimnaziale „Gheorghe Popovici” din Apateu.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news