CAMPANII

PSD amendează „cabotinajul primarului care a decis să se joace din nou pe banii arădenilor de-a candidatura la titlul de Capitală Verde a Europei 2019”

 

Dorel Căprar : Cetăţenii Aradului trebuie respectaţi, nu minţiti şi amăgiţi cu proiecte irealizabile

Deputatul Dorel Căprar subliniază că PSD Arad nu va susţine cabotinajul primarului care a decis să se joace din nou pe banii arădenilor de-a candidatura la titlul de Capitală Verde a Europei 2019. Plin de tupeu, Falcă Gheorghe a inclus acest punct în deschiderea ordinii de zi a şedinţei de plen a CLM de mâine.

„Nu ajunge că a trebuit să înghiţim umilinţa unui eşec, datorat candidaturii fără şanse a Aradului la un titlu la care au aspirat în trecut oraşe şi metropole cu un cuantum considerabil al spaţiilor verzi şi cu perspective şi resurse apreciabile de dezvoltare pe acest filon. Unde mai punem faptul că în loc de strategie Falcă vine la pachet cu obişnuita lui tonă de maculatură inutilă, cu aroganţa şi lipsa de măsură şi nu în ultimul rând cu previzibila colecţie de minciuni şi date false. Dincolo de fantasmagoriile prezentate în media de acesta, realitatea arată complet altfel iar cifrele oficiale nu sunt deloc măgulitoare în ceea ce priveşte oraşul nostru.Din datele Institutului Naţional de Statistică reiese clar că doar cinci dintre municipiile reședință de județ îndeplinesc cerința europeană de 26 de metri pătrați de spații verzi per cap de locuitor.Ba stăm chiar foarte rău cu o medie de 5 metri pătrați per cap de locuitor. Nu trăim în Cosmos sau în Eden ca să nu constatăm singuri, ieşind pe stradă că Aradul este o veritabilă junglă de beton, cu un Corso precum un cartodrom de bitum, impregnat de prezenţa şi mirosul rozătoarelor ce îşi fac veacul printre clădiri degradate, care urlă singure „Atenţie cade tencuiala !” şi „De închiriat”. Iau un exemplu la întâmplare şi vă spun că Alexandria are de 13 ori mai multe spaţii verzi faţă de muncipiul nostru. Cu tot cu păşunile din jurul Aradului şi aria pădurii Ceala, introduse contra naturii în documentaţiile umflate ale administraţiei locale.

A tăcut chitic primarul după ce juriul a spus PAS la candidatura anterioară a Aradului la Capitală Verde a Europei 2018.Nu tu ediţie specială la „Falcă TV”, nu tu explicaţii publice, în schimb noi mergem mai departe, perseverăm în risipa banului public şi ne facem că prostim oamenii din nou în prag de alegeri. Cam ăsta este calculul  coordonatorului de campanie al PNL, în fond un vânzător de iluzii.

Concret, încăpăţânatul edil, reales de 16 % din cetăţenii Aradului vrea să angajeze oraşul în noi şi noi scamatorii retard, pe banii noştri şi în numele unui fals patrotism local de operetă.Iar pentru asta doreşte legitimitate prin girul Consiliului Local.Pentru noi importanţi sunt arădenii şi interesele lor şi nu vom autoriza prin votul consilierilor PSD Arad ca Falcă să-şi facă iar numerele de iluzusionism din fonduri publice.”, afirmă deputatul PSD Dorel Căprar.

Biroul de presă al PSD Arad

Critic Arad, 4 octombrie 2016 7:34

Dorel-Caprar-4-octombrie-2016