CAMPANII

PSD Arad argumentează de ce Iustin Cionca trebuie revocat din funcţie

 

Partidul Social Democrat Arad a depus în cursul zilei de astăzi la Consiliul Județean documentația privind convocarea ședinței extraordinare având ca unic punct pe Ordinea de zi proiectul de hotărâre privind eliberarea domnului Cionca Iustin Arghir Marinel din funcția de Președinte al Consiliului Județean Arad.

În expunerea de motive care însoțește proiectul de hotărâre inițiat de consilierii județeni PSD+ALDE sunt prezentate câteva dintre argumentele în baza cărora Grupul opoziției din Consiliul Județean Arad consideră oportună și necesară eliberarea din funcție a președintelui Cionca Iustin Arghir Marinel, respectiv:

 

 

Motivele pentru care consilierii PSD și ALDE consideră că dl. Cionca Iustin Arghir Marinel se dovedește a fi incompatibil cu funcția de președinte al Consiliului Județean Arad nu se limitează însă la cele enunțate în proiectul de hotărâre inițiat. De exemplu, un argument de ordin politic ar fi faptul că dl. Cionca Iustin Arghir Marinel a fost desemnat coordonator al campaniei electorale a PNL Arad, context în care eliberarea din funcția de președinte al Consiliului Județean Arad îi va permite să muncească liniștit în folosul celor doi vicepreședinți ai Consiliului Județean care sunt și candidați la alegerile parlamentare, lăsând măcar funcția de președinte în seama cuiva capabil să urmeze agenda județului Arad și a cetățenilor săi, nu doar agenda electorală a PNL Arad.

 

De asemenea, facem precizarea că ședința extraordinară a Consiliului Județean Arad a fost convocată de consilierii județeni PSD și ALDE în temeiul prevederilor Legii 215/2001, legea admninistrației publice locale, pentru data de miercuri, 16 noiembrie 2016.

 

Biroul de presă al PSD Arad

Critic Arad, 9 noiembrie 2016 5:07

PSD