CAMPANII

PSD Arad condamnă actul de huliganism comis de primarul liberal Ilie Cheşa

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Organizația Județeană PSD Arad a luat act de comportamentul huliganic al primarului PNL din Secusigiu, Ilie Cheșa, care a recurs la agresiune fizică împotriva colegului nostru Gheorghe Grad, președinte al PSD Secusigiu și consilier local.

Nu putem decât să condamnăm acest tip de reacție, care dezonorează orice ființă umană, mai ales un politician care ar trebui să fie un exemplu comportamental în societate.

Cheșa s-a manifestat precum un baron PDL-ist pe propria moșie și a uitat de orice normă de interacțiune socială care i-ar putea atribui calitatea de om.

Violența, sub orice formă a ei nu are ce căuta în politică iar agresiunea la care a fost supus colegul nostru nu poate rămâne fără urmări. În urma sesizării colegului nostru Gheorghe Grad, primarului Cheşa i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Cerem organelor de cercetare în drept să își facă datoria după litera legii.

Conducerea PSD Arad

Biroul de Presă al PSD Arad

Articol asociat:

Ce i-a dat primarul din Secusigiu, Ilie Cheșa, de Ziua Internațională a Romilor, contracandidatului său, Gheorghe Grad: UN CAP ÎN FIGURĂ i-a dat!

Critic Arad, 8 aprilie 2019 11:22

chesa_ilie