CAMPANII

PSD Arad: Cui îi este frică de Mihai Fifor?

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Ca un semn de normalitate în societate şi cu precădere în comunitatea arădeană, ar fi totuşi cazul să se stingă calomniile de presă şi sigur că nu putem rămâne indiferenţi la articolele defăimătoare, publicate la adresa colegului nostru, senatorul de Arad, Mihai Fifor. Materialele sunt cu atât mai neverosimile, cu cât încearcă să impună un portret distorsionat al unui politician ce şi-a câstigat prin muncă, implicare şi seriozitate un statut de respect în societatea românească şi în Arad.

Intelectual, ministru eficient şi mai ales om de echipă, Mihai Fifor este exact contrariul notelor înghesuite cu ură, sarcasm şi fără simţ al realităţii în acele articole.

E păcat ca oamenii care poate nu îi cunosc prestaţia ca ministru, proiectele pentru Arad şi gradul de implicare în problematica urbei să îşi construiască o imagine denaturată. Suntem o echipă unită iar pentru noi pe primul plan trec aspirațiile și problemele arădenilor, cei pe care ne străduim zi de zi să îi reprezentăm cu cinste.

Colegul nostru Mihai Fifor este o voce, una articulată şi nu ezită să se exprime ca politician, coleg sau simplu cetăţean, cu privire la orice aspect care ar putea fi îndreptat sau ar aduce plus valoare comunităţii. Şi atunci ? Cui îi este frică de Mihai Fifor ?

Conducerea organizaţiei PSD Arad

Biroul de Presă al PSD Arad

Critic Arad, 30 mai 2019 10:53