miercuri, octombrie 5, 2022

PSD vrea REGLEMENTAREA pieței energiei, nu compensare!

[COMUNICAT DE PRESĂ]
Mihai Fifor: PSD insistă pentru reglementarea pieței de energie pe o durată limitată

În acest sens, PSD a prezentat soluții și se va face analiza lor în vederea adoptării unei decizii. PSD susține ferm că doar reglementarea poate pune capăt haosului scumpirilor, poate readuce stabilitatea prețurilor și poate determina reducerea consistentă a inflației.

„Este cert că sistemul actual de plafonare-compensare și-a atins limitele. N-a oprit scumpirea continuă a energiei la producător și a alimentat tranzacțiile speculative care au umflat compensările pretinse până la un nivel de nesuportat.

PSD NU VREA NICIO O SCHEMĂ MAI MICĂ,

în sensul reducerii numărului de kw care să fie subvenționați! PSD a susținut tot timpul reglementarea. Prin urmare, scenariile despre compensare nu pot veni de la PSD.

Dacă s-a discutat de scheme mai mici de compensare acestea nu pot veni de la PSD, pentru ca PSD vrea REGLEMENTARE, nu compensare.

Degeaba încearcă purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, să se eschiveze și să arunce în
responsabilitatea Ministerului Finanțelor o astfel de variantă, pentru a masca realitatea că în ședința de ieri a Coaliției, Ministerul Energiei a venit cu propunerea unei scheme mai mici de compensare.”, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

Biroul de Presă al PSD Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news