luni, februarie 6, 2023

Raportul de activitate al Tribunalului Arad şi al judecătoriilor aflate în circumscripţia sa teritorială, în perioada ianuarie-septembrie 2020

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Privind Raportul de activitate al Tribunalului Arad şi al judecătoriilor aflate în circumscripţia teritorială a acestuia pentru perioada 01.01.2020 – 30.09.2020 –comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent

La Tribunalul Arad, din analiza comparativă a evidenţelor statistice cu aceeaşi perioadă a anului 2019, în ansamblu, se observă o uşoară scădere a volumului de activitate în anul 2020, în aproape toate materiile. Volumul total de activitate al Tribunalului Arad a scăzut cu 9,13%.

În ceea ce priveşte Secţia I Civilă, se constată o scădere a volumului de activitate cu 8,73%.
La Secţia a II – a Civilă, volumul total de activitate a scăzut cu 4,97%.
În ceea ce priveşte Secţia a III – a de Contencios Administrativ şi Fiscal, Litigii de Muncă şi Asigurări Sociale, volumul de activitate a scăzut cu 19,50%. Numărul de acţiuni în materie de litigii de muncă a crescut cu 0,66%.
La Secţia Penală, volumul de activitate a crescut cu 3,23%.

În ceea ce priveşte judecătoriile aflate în circumscripţia Tribunalului Arad, din analiza comparativă a evidenţelor statistice cu aceeaşi perioadă a anului 2019, se observă următoarele:

Volumul total de activitate al Judecătoriei Arad a crescut cu 4,95%.

La Secţia civilă a Judecătoriei Arad volumul de activitate a crescut cu 5,02%, iar volumul de activitate al Secţiei penale a crescut cu 4,64%.
În ceea ce priveşte Judecătoria Chişineu Criş, se constată o scădere a volumului de activitate cu 19,70%
La judecătoria Ineu, volumul de activitate a scăzut cu 11,57%, la Judecătoria Lipova, volumul de activitate a scăzut cu 14,60%, iar la Judecătoria Gurahonţ, se constată o scădere a volumului de activitate 1,49%.

În acest raport se face totodată referire și la indicatorii de eficiență a instanțelor dar și la încărcătură pe judecător, cu raportare la numărul de dosare soluționate.

Raportul integral:

 

Comunicat de presa – Tribun… by Critic Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news