POLITICE

Război murdar de campanie electorală… descărcat în fața ușii primarului [FOTO / VIDEO]

 

 

Mai multe materiale de campanie au fost distribuite ilegal azi-noapte, pe străzile din municipiu, cu prilejul încheierii campaniei electorale pentru alegerile de duminică. Distribuitorii au fost surprinși de rivalii lor politici asupra faptului, materialele le-au fost confiscate iar astăzi au fost duse direct în biroul primarului Călin Bibarț de către o echipă de la PSD condusă de Mihai Fifor ( ținta respectivelor materiale). Primarul Călin Bibarț nu se afla în birou la ora protestului, aproximativ 11.30. Totodată PSD a formulat mai multe plângeri penale, nominal, împotriva distribuitorilor acelor materiale.

„ Noaptea trecută, gunoiul politic adunat în mintea liberalilor lui Falcă și Bibarț și tipărit pe o fițuică grotescă a fost distribuită ilegal în tot municipiul încălcând legile electorale și cele ale eleganței și bunului-simț.

Am adunat toată noaptea gunoiul în urma lor și l-am dus în Primărie și deșertat la ușa lui Bibarț. În paralel depunem plângeri penale pentru încălcarea legii electorale față de toți cei implicați în mizeria de noaptea trecută.

Căline, cine folosește mizeria în politică, la un moment dat în mizerie va muri din punct de vedere politic.” – a postat Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook.

‼️ Noaptea trecuta, gunoiul politic adunat în mintea liberalilor lui Falca si Bibart și tipărit pe o fițuică grotescă a fost distribuită ilegal în tot municipiul încălcând legile electorale și cele ale eleganței și bunului-simț.Am adunat toată noaptea gunoiul în urma lor și l-am dus în Primărie și deșertat la ușa lui Bibarț. In paralel depunem plangeri penale pentru incalcarea legii electorale fata de toti cei implicati in mizeria de noaptea trecuta.‼️ Căline, cine folosește mizeria în politică, la un moment dat în mizerie va muri din punct de vedere politic.

Publicată de Fifor Mihai pe Vineri, 25 septembrie 2020

 

„ Evident, am anunțat poliția, la fel cum am făcut și acum 4 ani. Sper să-și facă datoria…” – a precizat Mihai Fifor printr-o postare de noaptea trecută.

 

Publicată de Fifor Mihai pe Joi, 24 septembrie 2020

Publicată de Fifor Mihai pe Joi, 24 septembrie 2020

 

Sasha Romanov, 25 septembrie 2020 11:48

Gunoi_Bibi-5Gunoi_Bibi-6Gunoi_Bibi-4Gunoi_Bibi-2Gunoi_Bibi-3Gunoi_Bibi-1