marți, ianuarie 31, 2023

Răzvan CADAR – vicepreședinte CJA în locul Claudiei BOGHICEVICI; Cristian SĂLĂȘAN – consilier județean în locul acestuia…

 

[COMUNICATE DE PRESĂ]

Răzvan Cadar, ales vicepreședinte al Consiliului Județean Arad

În ședința de luni, 25 ianuarie, 2019 a Consiliului Județean Arad, cu 18 voturi din 33, domnul Răzvan Cadar a fost ales vicepreședinte al Consiliului Județean. El ocupă astfel poziția lăsată vacantă prin plecarea la București, la Camera de Conturi, a doamnei Claudia Boghicevici.

Răzvan Cadar (funcționar la Asociația Județeană de Fotbal și preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri – n.red.) va prelua din mers unele dintre proiectele importante ale județului Arad, pe care le cunoaște, de altfel, având în vedere calitatea sa de consilier județean, de până acum. În plan politic, dl. Cadar este secretar general al organizației județene PNL Arad. A fost ales consilier județean în anul 2016.

„Județul Arad se dezvoltă pe fonduri europene. Anul acesta încep marile investiții în infrastructura rutieră și cea de sănătate publică, de aceea, avem nevoie de un vicepreședinte de Consiliu Județean exigent, activ, dinamic și serios, care să urmărească de pe teren desfășurarea proiectelor și executarea lucrărilor” – a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

La rândul său, noul vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, dl. Răzvan Cadar, a declarat: „Preiau funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Arad într-un moment important, când se deschid șantierele pe drumurile județene și în Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Consiliul Județean gestionează proiecte în valoare de 100 de milioane de euro doar în ultimii doi ani, și așteaptă semnarea altor proiecte în valoare de 50 de milioane de euro în infrastructură și domeniul medical. Asta înseamnă, în primul rând, multă muncă, multă implicare dar și satisfacția că fac parte dintr-o echipă performantă, cea mai bună din Arad, care își pune amprenta pe dezvoltarea județului nostru.”

În acest, echipa de conducere a Consiliului Județean Arad este completă. Ea este formată din Iustin Cionca, președinte, Sergiu Bîlcea și Răzvan Cadar, vicepreședinți.

***

Cristian Ioan Sălăşan, validat consilier județean!

Consiliul Județean Arad are, de astăzi, un nou membru în componența sa. Consilierul județean Cristian Ioan Sălăşan, reprezentant PNL, a depus jurământul și ocupă postul devenit vacant după eliberarea acestuia de către doamna Claudia Boghicevici.

Cristian Ioan Sălăşan (cântăreț de muzică populară – n.red.) a fost desemnat să facă parte din Comisia de buget, finanţe, studii şi analize economico-financiare.

„Consiliul Județean Arad a elaborat o strategie de dezvoltare a județului în domenii fundamentale precum sănătatea, infrastructura și asistența socială, iar rolul nostru de consilieri județeni este de a susține strategia președintelui CJA și de a o completa cu amendamente sau proiecte de hotărâri sectoriale. Vin de la Lipova, un oraș cu mare potențial, care din păcate nu este suficient pus în valoare. În calitate de consilier județean, îmi propun să contribui la dezvoltarea unui pol cultural la Lipova, care să insiste asupra istoriei bogate a orașului, a Cetății Șoimoș, a Basilicii Maria Radna, a Băilor Lipova”,  a declarat Cristian Sălăşan.

Cristian Ioan Sălăşan este șef Centru de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică Cuveşdia din anul 2008, centru aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad.

 

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news