marți, ianuarie 31, 2023

Răzvan ONICA și-a anunțat oficial candidatura pentru demnitatea de PRIMAR al Sebișului

 

 

Mă numesc Onica Răzvan și sunt sebișean. Am crescut în acest oraș, unde am absolvit liceul, după care am urmat cursurile Universității Politehnice Timișoara în cadrul Facultății de Construcții, terminând ca subinginer – secția de Economia și Organizarea Construcțiilor. Mi-am făcut ucenicia timp de 2 ani în cadrul lucrărilor de construcție la Primăria Sebiș, ca angajat al firmei „Foricon “- Deva.

După satisfacerea stagiului militar am luat „drumul pribegiei“ pentru o perioadă de 4 ani. Deși am avut realizări și am doar cuvinte de laudă la adresa locurilor și oamenilor pe care i-am întâlnit în această experiență, dorul și dragostea pentru locurile natale m-au determinat să iau o hotărâre în care nimeni nu credea. Aceea de a mă întoarce, a-mi face un rost acasă și de a-mi crește copiii așa cum am fost crescut și eu.

Din anul 2004 până în prezent activez în mediul antreprenorial unde, cu multă muncă, cu suișurile și coborâșurile inerente-vreau să cred-am reușit să realizez ceva. În afară de satisfacțiile materiale, lucrul care mă bucură cel mai mult este faptul că prin munca și comportamentul meu am câștigat respectul celor din jur. O altă mare realizare o reprezintă pentru mine viața alături de soția,copiii și părinții de la care am moștenit principii sănătoase de viață.

În acest moment, Sebișul are nevoie de o schimbare. Acesta este motivul pentru care am luat decizia de a candida pentru funcția de primar. Iubesc Sebișul și dintotdeauna mi-am dorit să fac ceva pentru acest oraș, așa cum au reușit și părinții mei să facă.

Voi candida ca independent, dar mă bucur de sprijinul PSD, însă sper și în susținerea altor formațiuni politice și,în special, a sebișenilor,care cred că prin mine se poate realiza o schimbare în bine a orașului nostru.

Sunt ferm convins că toți locuitorii orașului își doresc transparență administrativă și un dialog corect și deschis cu viitorul primar.

Împreună vom putea reuși schimbarea!

Articol asociat:

[INTERVIU] Candidatul PSD la Primăria Orașului Sebiș, Răzvan ONICA: „Sunt convins că lumea vrea SCHIMBARE – acesta este motivul care m-a determinat să candidez”

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.