luni, februarie 6, 2023

RECHIZITORIUL „Cazului CARACAL” elaborat de APĂRĂTORII REȚELEI de la DIICOT / Structura Centrală – un ESEU de 416 pagini despre penisul lui Gheorghe DINCĂ [TEXT INTEGRAL]

 

RECHIZITORIUL lui Gheorghe DINCĂ a fost elaborat de APĂRĂTORII săi – procurorii Elena Giorgiana HOSU, Alina ALBU, George-Lucian PĂTULEANU, Oana Andrea SCHMIDT-HĂINEALĂ și Adrian-Petre TODORAN de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiție – DIRECȚIA DE INVESTIGARE A INFRACȚIUNILOR DE CRIMINALITATE ORGANIZATĂ ŞI TERORISM/Structura Centrală… plus „profilerul” făcut ieri cavaler de președintele țării  (probabil pentru „merite deosebite aduse intereselor NATO”), Dorin DUMITRAN – în penthouse-ul de pe Calea Griviței, nr. 24 numai de pe telefon, laptop și secretară, în timp ce se scria singur, pe modul „live”, din celula Arestului Central al Poliției Capitalei.

Gheorghe Dincă, fiind un schizofrenic guraliv la alcool, are (după cum oricine are un partener de băutură, e posesor de unu-doi „pitici pe creier” sau a citit ceva psihiatrie la viața lui… așadar, OM NORMAL știe), atâtea povești porno în el, încât dacă ești scriitor de așa ceva, scenarist la Brazzers sau doctorand lucrând la o teză despre „Criminalitatea genetică a schizofrenicului alcoolic de Caracal” (deși nu cred să aibă cineva curaj să facă așa ceva), ai „material” până la adânci bătrânețe… și poți să aduci contribuții serioase la disciplina asta, chiar și din punct de vedere academic.

Dacă, însă, ești procuror DIICOT și semnezi așa ceva… ei bine, acest lucru e explicabil doar în cheia următoare: ORI AI PRIMIT ACEST ORDIN – ORI AI PRIMIT BANI!

Mult-așteptatul – cu teamă și dezgust de rigoare – RECHIZITORIU al lui Gheorghe Dincă a fost, în sfârșit, făcut public ieri, încheiat fiind de procurorii DIICOT la data de 10 ianuarie, a.c. – la aproape 6 luni (termen-limită) de când s-a comis fapta care a dat foc țării și a generat o intenție de emigrare e într-o caracterizare UN ESEU DESPRE PENISUL LUI GHEORGHE DINCĂ – un act cu valoare cel mult pentru PSIHIATRIE, nu pentru DREPTUL PENAL.

Menționăm că această caracterizare – pentru câțiva, „poate prea dură” – a actului pe care, dacă aveți curiozitatea, timpul sau cheful, puteți să-l citiți pe tot, să-l DESCĂRCAȚI de aici sau să faceți ce vreți voi cu el – este OPINIA NOASTRĂ, asumată și, după umila noastră părere, mai argumentată decât a anchetatorilor oficial. De asemenea, sperăm că declarațiile ministrului de Interne Marcel Vela rostite la toate microfoanele și ascultate la toate difuzoarele din această țară privind eliminarea cârdășiei dintre procurori, polițiști și interlopi, beneficiind de largul concurs al super-comisarului Traian Berbeceanu să se aplice și în Cazul Caracal… pentru că, dacă nu, înseamnă că FAC PARTE DIN ACEEAȘI GAȘCĂ!

Ultimele Știri

Related news

2 COMENTARII

  1. Fara cuvinte…..
    Nu stiu ce pedeapsa ar putea primi ca sa se faca dreptate ….nu inteleg care este sensul reabilitarii in inchisoare a acestui rezid social….nu merita sa traiasca pentru ce a facut….

  2. trimiteti rechizitoriu pe mana detinutilor comuni osa-si primeasca o parte din pedeapsa!

Comentariile sunt închise.