marți, ianuarie 31, 2023

„Recoltă” bogată de amenzi și dosare penale după o acțiune de amploare a polițiștilor, la Sebiș

Polițiștii orașului Sebiș și ai secțiilor rurale 9 Sebiș și 10 Gurahonț au organizat, în ziua de 29 ianuarie a.c., o acțiune de amploare, în orașul Sebiș și localitățile învecinate.

Au fost controlate 46 de vehicule, 4 transporturi de material lemnos și verificate mai mult de 100 de persoane. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 13.775 lei, reținute 6 permise de conducere si retras un certificat de înmatriculare.

De asemenea, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere ilegală de arbori si furt de material lemnos, circumstanțele comiterii faptei urmând a fi stabilite în urma investigațiilor.

Ca urmare a cercetătorilor efectuate de polițiștii din Sebiș, a fost identificat autorul unui furt de autoturism, ca fiind aceeași persoană cu partea vătămată, fiind întocmit un dosar penal pentru inducerea în eroare a organelor judiciare.

Aceste acțiuni se desfășoară permanent, în municipiul și județul Arad.

Biroul de presă al IPJ Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news