miercuri, februarie 8, 2023

Redebut cu dreptul și victorie de MORAL pentru fetele de la ICIM, pe terenul marii rivale CSM Târgoviște

 

Baschetbalistele de la ICIM au arătat o cu totul o altă față a echipei, după o victorie entuziasmantă în deplasare, la Târgoviște! Trupa pregătită din această săptămână de Bogdan Bulj s-a impus cu 70-52 pe terenul marii rivale.

Galben-albastrele au făcut în Cetatea Chindiei cel mai bun meci al sezonului, la capătul unei prestații solide, mai ales după pauză. Trei sferturi din 4 câștigate, cu 13 recuperări mai multe față de adversare, procentaj la aruncările de două puncte de 57% față de doar 33% al Târgoviștei sunt doar câteva dintre aspectele statistice ale confruntării care reflectează diferența netă din teren. Astfel, FCC ICIM pune capăt unei serii de șase înfrângeri consecutive în Grupa Roșie.
Dacă după primele 20 de minute de joc, echilibrul a fost aproape perfect, pauza mare de la cabine le-a prins bine arădencelor. Desprinderea s-a produs în sfertul al treilea când de la 32-30 pentru Târgoviște, a urmat un run de 25-8 pentru echipa arădeană. Cea mai bună marcatoare a meciului a fost Hadzovic, autoare a 22 de puncte.
Pentru arădence au punctat: Hadzovic 22 puncte, Williams 14, Dzombeta 13, Fodor 10, Ardelean 5, Lee 4, și Ciotir 2. De la gazde principalele puncte au fost realizate de Poole 15 puncte, Kilin 10 și Coker 8.
La debutul în primul mandat ca antrenor principal la FCC ICIM, Bogdan Bulj reușea și atunci să obțină victoria. În 21 ianuarie 2017, galben-albastrele se impuneau pe teren propriu, în fața CSM-ului din Târgoviște, la o lungime de 3 puncte, 72-69.

Felicit fetele pentu victorie, au avut o energie bună, au luptat exact cum le-am cerut, motivate, am ținut Târgoviștea la doar 50 de puncte marcate. Am avut o apărare bună, am oprit tranziția lor. Este o victorie foarte importantă pentru că ne încărca moralul cu încredere. Trebuie să muncim foarte mult de acum încolo, iar acest rezultat ne obligă la mai mult în meciurile următoare”, preciza antrenorul Bogdan Bulj.

În runda următoare, arădencele se vor deplasa la Brasov pentru jocul cu Olimpia, meciul fiind programat pe data de 17 februarie.

Ultimele Știri

Related news