SPORTURI

Remiză importantă pentru arădeni în ultimul meci al sezonului regular: Astra – UTA: 0 – 0

 

Astra Giurgiu –  UTA 0 – 0

Astra: D. Lazar – Raspopovic, V. Găman, Graovac, D. Bruno – Merloi, Boe-Kane, Canadja – Stahl, Krpic, V. Gheorghe. Au mai evoluat: Balaure, Crepulja  Antrenor: Eugen Neagoe

UTA: Iacob – Tomozei, Erico, Ilie, Shlyakov – Albu, Vorobjovas –  Antal, Hora, D. Rusu – Petre. Au mai evoluat: Buhăcianu, Bustea, Roumpoulakou, Miculescu și Voinea.  Antrenor: Laszlo Balint.

Arbitri: Ionuț Coza (Cernica – Ilfov) –  Vlad Bârleanu (București) și Gero Szabo (Cluj-Napoca). Rezervă: Vlad Băban (Iași).

Observator FRF: Nicolae Marodin (București)

Astra și UTA  au deschis azi meciurile rundei a 30-a din primul eșalon fotbalistic. Nici gazdele nici oaspeții memaifiind implicați în lupta pentru Play-off, dar meciul a fost, totuși, important pentru configurarea clasamentului.

Momentele meciului

Nici un șut pe spațiul porții în primul sfert de oră, densitate mare de jucători la mijlocul terenului.
Centrare șutată de Antal din lovitură liberă de pe stânga din apropierea careului; portarul a respins de sub bară în minutul 21.
Tomozei a centrat din dreapta, Hora a reluat peste poartă la jumătatea primei reprize Stahl a lucrat bine o acțiune finalizată inexact de Krpic.
Șut bun, bine plasat din margine a careului trimis de Vorobjovas servit bine de Rusu în minutul 35, mingea  mergea spre colțul lung dar Lazar a respins în minutul 38.

După pauză, Antal centrează din dreapta, Petre șterge balonul cu capul dar mingea nu nimerește poarta. În minutul 60 gazdele au obținut un corner după un șut de la distanță, Balaure centrează, Găman reia cu capul, Iacob era pe minge, dar din fața sa a respins Vorobjovas.
În minutul 65, Antal a scăpat spre poartă, Găman a acordat corner, Shlyakov îl calcă pe Stahl și vede al doilea cartonaș galben în minutul 71.
Schimbări defensive făcute de arădeni.
În minutul 82, Krpic trage puternic la colțul scurt, Iacob respinge cu piciorul.

O remiză albă cu un ușor avantaj pentru arădeni.
Arădenii vor intra cu 19 puncte în faza a doua a întrecerii.
Stahl a făcut un meci excelent în tricoul gazdelor.

Cosmin Gherman, 9 aprilie 2021 8:23

uta-fc-arges