SPORTURI

RETURUL începe cu UTA de pe postura declarată de „arbitru al luptei pentru promovare”. De sâmbătă se pun în vânzare ABONAMENTE

 

Antrenorii echipei UTA sunt de părere că achizițiile făcute în această vacanță au întărit valoarea lotului, dar încă trebuie timp pentru omogenizarea unei echipe și relațiile de joc. În aceste condiții, UTA se gândește deja la noul sezon, pentru că acum doar o minune mai poate aduce promovarea, deși matematic este posibil.

Antrenorul secund Cristi Păcurar e de părere că echipa arădeană nu mai pornește cu șansa a doua în fața unor echipe cu care a pierdut în turul campionatului. UTA vrea să câștige fiecare confruntare dar și să arate un joc solid și dacă poate să arbitreze lupta la vârf pentru promovare. Interesant este că în această iarnă echipele de pe podium nu prea au fost prezente pe piața transferurilor, în vreme ce echipele din partea a doua a clasamentului s-au întărit. An de an returul campionatului a fost mai bun valoric decât turul și așa va fi și acum e concluzia lui Păcurar.

Să mai spunem că, clubul UTA anunță că pune în vânzare o nouă serie de abonamente, valabile pentru sezonul de primăvară. Abonamentele pot fi achiziționate, la prețul de 100 de lei, cu două ore înaintea primelor două meciuri de pe teren propriu din acest an. Prima ocazie, sâmbătă, 23 februarie, la meciul UTA – Dacia Unirea Brăila, programat de la ora 11!

Vă reamintim că sâmbătă, la standurile amenajate în incinta stadionului ”Motorul”, sunt disponibile și formularele prin intermediul cărora puteți direcționa procentul de 2% din impozit către club

Cosmin Gherman, 22 februarie 2019 9:05