marți, iulie 5, 2022

Rodriguez a debutat cu succes în primul meci oficial: ACS KSE Târgu Secuiesc – FCC Baschet Arad 55 – 77

 

ACS KSE Târgu Secuiesc – FCC Baschet Arad 55-77 ( 20-19, 12-19, 15-24, 8-15)

Spaniolul Manuel Rodriguez 39 de ani a debutat cu dreptul pe banca tehnică a FCC Baschet Arad. „Galben-albastrele” s-au impus la scor în deplasarea de la Târgu Secuiesc, liderul grupei de Vest înaintea acestei confruntări.

Ultima etapă a turului din grupa din care face parte si echipa arădeană a oferit o partidă dezechilibrată. Cu un nou antrenor principal,cel care a fost numit în funcţia de principal în urmă cu 14 zile arădencele au avut o cu totul altă prestaţie fată de ultimul joc oficial (înfrangerea de pe teren propriu cu U Cluj). FCC Baschet Arad s-a impus cu 77-55, într-un duel controlat destul de clar, în special după primele zece minute. Formaţia de pe Mureş s-a distanțat treptat pe tabelă și a condus chiar și la 24 de puncte (cea mai mare diferență) în ultimul sfert. Fostul antrenor sărb Dejan Mudresa care a părăsit gruparea arădeană după doar patru etape de la numire în urma înfrângerii cu U. Cluj a fost cooptat ca antrenor secund la echipa reprezentativă a țării sale.   La finalul partidei, de la Târgu Secuiesc noul antrenor al FCC Baschet Arad a vorbit despre a treia victorie stagională:

„Victorie foarte importantă obținută de echipă. Sunt mulțumit de munca depusă pănă acum. Am avut parte la Târgu Secuiesc de un joc dificil, mai ales în apărare, în repriza a doua. Una peste alta, remarc faptul că am reusit să controlăm punctele forte ale echipei adverse și am învătat din greșelile trecute. Deși mai avem multe lucruri de îmbunătățit, suntem pe drumul cel bun. Jucătoarele înțeleg ce are nevoie echipa și cum trebuie să lucrăm pentru a obține maximul posibil,” au fost cuvintele spaniolului Manuel Rodriguez.

FCC: Fodor 20 puncte, Webb 17, Karakasevic 13, Ardelean 10, Akathiotou 9, Pop 2, Hadzovic 2, Mercea 2 și Ciotir 2.

Următorul joc al FCC Baschet Arad e programat sambătă, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă din orasul nostru. Arădencele au parte de un nou meci tare, cu singura formatie neinvinsă din Grupa de Vest a Ligii Nationale, CSM Satu Mare.

Foto: FCC Baschet Arad

Ultimele Știri

Related news