ȘTIRI

Ruben Stoia a fost din nou „Moș Crăciun” pentru mulțimea de copii pentru care este astfel și-n restul anului

 

Boxing Club Ruben Stoia a început Săbătoarea Nașterii Domnului costumându-și mentorul-antrenor în Moș Crăciun și împărțind cadouri micilor boxeri, de a căror destine se ocupă și în tot restul anului… aproape zilnic.
„Spiridușilor” săi le-au trimis dulciuri fetele de la Eda Beauty, iar alături de club a fost, și în acest an, fostul deputat Dorel Căprar – în calitate de prieten de nedespărțit al lui Ruben în primul rând și, nu în ultimul rând, ca vicepreşedinte al Federaţiei Române de Judo.

 

La Liceul Tehnologic de Construcții şi Protecția Mediului Arad, același Ruben a donat în numele asociaţiei „Ține un copil în școală” cinci tablete noi pentru doi elevi de clasa a V-a și 3 elevi de clasa a VI-a – cu sponsorizarea Dan Eurotrans. Tabletele au fost donate elevilor cu situația materială cea mai precară, ținându-se cont și de implicarea lor în actul educațional.

 

 

Lucian Valeriu, 24 decembrie 2020 8:53

ruben_stoia-3ruben_stoia-2ruben_stoia-1box-club-ruben-stoia-

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/criticar/public_html/wp-includes/functions.php on line 3783