[RUBRICI] ACCENTE – Despre onanie

 

L-au ucis pe Iisus. L-au absolvit pe tâlhar. S-a schimbat ceva de atunci? Nicidecum. Tâlharii scapă și azi. Uitați-vă la ce se întâmplă în țară. Fac escrocii un denunț, împotriva unuia indicat de procurori, și scapă, și de pușcărie și cu banii furați. Scapă și cel denunțat, de regulă, dacă nu e piesă incomodă a „structurilor”. Dacă îl cheamă Adrian Năstase, se adună peste 900 de martori, ca să-l lichideze.
Dar am o întrebare care îi va înfuria pe băsiștii fanatici, îndărătnici până la orbire: oare, cu Năstase președinte, țara, regimul erau mai ticăloșite ca și cu Traian Băsescu? Nu zic că era înger, dar, oare, un șef de promoție la Drept nu era mai bun pentru România decât un căpitan de vas bețiv și un trimis al Serviciilor la Anvers. România nu arăta azi altfel? Și cum ar fi arătat țara asta cu Majestatea Sa MIhai? Dar, noi, NOI, nicidecum alții, NU și NU! Întreb, vă întreb, dragi concetățeni care alegeți ce „e bine pentru țară”, de ce am fost mereu pasionali, maladiv de pasionali? Și? Cu ce ne-am ales? Ați ignorat faptul că voi, „lumea din stradă”, decideți și răspundeți pentru ce optați, pentru ce veți trăi. Voi ziceți „JOS CU PONTA! VREM GUVERN TEHNOCRAT”! Îl aveți. E bine?
Nu vreau să fiu vulgar, dar nu mă pot abține să nu zic o vorbă încetățenită prin popor: „Ce-și face omul cu mâna lui e” … „Lucru manual” e un fel de-a ascunde un lucru mult mai rușinos. E onanie, ca să nu fim fățarnici! Și nici noi, arădenii, nu facem altceva.

Facebook Comments Box

1 Comentariu

  1. Ieri la Catedrala veche am asistat la un spectacol post liturgic fara precedent in istoria bisericii , deo parte si de alta a stranei asistau la slujba cei doi conducatori iubiti de popor si de cler , fostul Iotcu pe partea stinga si actualul edil pe partea ” dreapta”
    Cred ca nu s-au intilnit de la marea trecere in rezerva a lui Iotcu.
    Dar la final asa cu ii sta bine unui edil s-a ridicat in cele doua picioruse si a fost facut un laudatiuo cum nu s-a mai vazut pina acum pentru eforturile supraomenesti pe care le-a facut pentru binele bisericii, sa zicem daca erau lucrarile gata finalizate de aniversarea de 150 de ani hai mai treca merga dar darea primarului nu a fost personala ci din banii nostrii pe linga cei dati de credinciosi la fiecare slujba . s-ai fie de bine si lui si celui care a facut laudatio. In concluzie Prea luninati iubiti clerici nu mai amestecati lucrurile ,Biserica cu politica ca hotia este la mare statut de virtute .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy