marți, august 16, 2022

S-a crăpat balonul de sticlă în care era învelit Consiliul Județean în „Era Ioțcu”

 

 

S-a crăpat balonul de sticlă în care era învelit Consiliul Județean în era Ioțcu. Vor fi, din septembrie,  audiențe on-line și pe teren, organizate de conducerea Consiliului Judeţean Arad. Lăsând la o parte simpatiile sau antipatiile la adresa noii culori politice sau la adresa noii conduceri a CJ Arad, recenta idee lansată de Președintele Iustin Cionca este una de luat în serios. Și asta, pentru că e firesc ca cetățenii să poată intra în contact direct ( chiar și virtual) cu cea mai importantă instituție publică din județ și de care depinde dezvoltarea fiecărui cătun, drum sau idee din aria sa de acoperire administrativă.

De la începutul lunii septembrie voi acorda săptămânal audiențe on-line. În fiecare zi de joi, de la ora 16 la 17, voi sta la dispoziția arădenilor din județ interesați de administrația locală și de investițiile publice. 
Am ales această formulă de audiențe pentru a facilita comunicarea cu cetățenii din toate localitățile județului și cu arădenii din diaspora interesați de evoluția comunității lor. Oamenii nu trebuie să se mai deplaseze la Arad pentru a discuta cu președintele Consiliului Județean. La sesizările unde nu vom avea răspunsuri imediat, vom transmite interlocutorilor răspunsul prin corespondență.
Această formulă nu exclude audienţele personale, care se pot programa la cabinetul președintelui și al celor doi vicepreședinți. În plus, colegii mei se deplasează zilnic în județ, uneori în mai multe localități. Din luna septembrie vom face publică agenda întâlnirilor lor din județ și vom rezerva un timp pentru audiențe. Așa este firesc, conducerea Consiliului Judeţean Arad să meargă la cetățeni, nu să îi așteptăm pe ei să ne caute. De regulă petenții sunt persoane cu diferite supărări, de multe ori justificate, necazuri, iar faptul că sunt puși pe drumuri le accentuează nemulțumirea.” a fost anunțul public făcut pe pagina sa de Facebook de Președintele CJ Arad.

Ultimele Știri

Related news