vineri, septembrie 30, 2022

S-a stins fostul senator dr. Ioan CREȚU, cetățean de onoare și personalitate marcantă a orașului INEU

Anunțul a fost făcut de primarul Orașului Ineu, Călin Abrudan

Fostul director al Spitalului Orășenesc Ineu, medicul chirurg și în două mandate senator în Parlamentul României, Ioan Crețu, s-a stins astăzi din viață la vârsta de 83 de ani, pe un pat de spital la Timișoara.

Anunțul a fost făcut de primarul Orașului Ineu, Călin Abrudan, pe facebook.

„A trecut la cele veșnice domnul Crețu Ioan!
Câteva cuvinte despre domnia sa.
Este o personalitate marcantă a Orașului Ineu, având calitatea de cetățean de onoare a Orașului Ineu. A fost director al Spitalului Orășenesc Ineu, fiind de profesie medic chirurg. A avut două mandate de senator în Parlamentul României, fiind președintele Comisiei de Sănătate din Senat, contribuind din această poziție semnificativ în ceea ce privește construcția Spitalului Orășenesc Ineu, mai apoi fiind ales consilier județean și consilier local.
În legislatura 1996-2000, Ioan Crețu a inițiat 3 propuneri legislative care au fost promulgate ca legi.
În anul 2019 la Gala Excelenței în Sănătate organizată de către Consiliul Județean Arad și Primăria Municipiului Arad, a fost premiat cu o diplomă de onoare pentru întreaga activitate.”

S-a stins pe patul de spital în Timișoara la venerabila vârstă de 83 de ani, astăzi 16.05.2022.

Priveghiul va avea loc Marți 17.05.2022, și Miercuri 18.05.2022, iar  înmormântarea va avea loc Joi 19.05.2022, ora 13:00 la Capela Cimitirului Orășenesc!

Dumnezeu să îl odihnească în pace!”

Transimitem și noi condoleanțe familiei.
Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news