S-a „tăiat panglica” Stadionului UTA. Concluziile: „Ghiță Falcă ești o mizerie!” și „du-te înapoi la Brad”! [FOTO / VIDEO]

 

Pe două banere uriașe afișate în fața statuii marelui Iosif Petschowski de vizavi de stadion stătea scris cu majuscule PRIMAR AL ARADULUI ÎN 4 MANDATE / AI MAI MULTE OPERAȚI DECÂT ARENE INAUGURATE și DOI-TREI MUNCITORI RUPȚI DE „OBOSEALĂ” / TERMEN DE FINALIZARE: CAMPANIA ELECTORALĂ – întru amintire pentru vremuri mai bune… când acest oraș va arăta cum trebuie să arate un oraș.

Cei peste 400 de suporteri ai celui mai iubit BRAND al Aradului – probabil singurul care se bucură de o stimă „fără rest” – care au fost în această seară la „inaugurarea-pamflet” asta vor: ca echipa lor să aibă un stadion măcar decent, cum au mai toate orașele… Asta după ce în ultimii 15 ani s-au demolat nu mai puțin de 7 arene, pe locul lor „răsărind” supermarketuri sau nimic…un adevărat coșmar edilitar… și nu doar la terenuri de sport referindu-ne, ci la absolut tot ce ne înconjoară. Niciun edil nu a avut curajul să treacă măcar prin Piața UTA, niciun politician, niciun constructor din cei care nu și-au respectat termenele contractuale, niciun „lătrău” al puterii locale.

Aradul trece prin cea mai urâtă perioadă a sa. Primarul Gheorghe Falcă, ales prin „grațiile” unor legi corupte și ineficiente și din cauza prostiei noastre, a tuturor, de 4 ori în fruntea urbei, a dat încă un flit nesimțit arădenilor și, după cum știți, a „tăiat-o” în Japonia.

Ghiță Falcă pleacă din Arad / Du-te înapoi la Brad” și „Ghiță Falcă ești o mizerie” i-au cântat suporterii UTA-ei… din respectivele cauze. Falcă e primul politician din istoria Aradului căruia i s-au compus șlagăre de ură…

S-a adus pizza la manifestație – desigur, la mișto -, s-au pus în vânzare bilete la mișto, iar un copil a tăiat o panglică tricoloră, tot la mișto… dar adevăratul mișto îl  face Falcă din acest oraș și locuitorii săi.

Loading

Facebook Comments Box

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy