marți, septembrie 27, 2022

S-au dus direct la PONT. Polițișii de la SCCO Arad au prins un tânăr în timp ce încerca să vândă 100 de grame de „iarbă”

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

DEPISTAT ÎN FLAGRANT DELICT ÎN TIMP CE VINDEA DROGURI

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T., au depistat în flagrant delict un tânăr, în timp ce comercializa droguri.

La data de 12 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate au desfășurat o acțiune de prindere în flagrant delict a unui tânăr, de 24 de ani, din Arad, care a încercat să comercializeze 100 de grame de cannabis pe raza municipiului.

Ulterior, polițiștii, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T., au efectuat două percheziții la locuințele acestuia, unde au fost descoperite 350 de grame de cannabis.

Din cercetări a reieșit că persoana în cauză ar fi făcut parte dintr-o grupare implicată în traficul de droguri de risc.

Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic ilicit de droguri de risc, conform Legii nr. 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

***

Informațiile de pe Portalul Instanțelor de judecată

Solutia pe scurt: În baza art. 226, raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, admite propunerea de arestare preventivă formulată de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad, în dosarul nr. 106 D/P/2018 şi dispune arestarea preventivă a inculpatului COZMI BENIAMIN DUMITRU, pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 13 septembrie 2018, până la 12 octombrie 2018, inclusiv. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. În baza art. 272 Cod procedură penală, dispune virarea sumei de 130 lei, reprezentând onorariu avocat din oficiu, din fondurile Ministerului Justiţiei în contul Baroului Arad. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 13 septembrie 2018, ora 13:30.

 

 

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news