joi, mai 26, 2022

Să fie clar și pentru COVIDIOȚI, și pentru COVIDOFILI, și pentru COVIDOSCEPTICI: Spitalul Județean Arad e, în toată monstruozitatea sa, CEL MAI MARE FOCAR DE CORONAVIRUS DIN ACEST JUDEȚ – iar cine-i acționează în judecată pe „manevranții pandemiei” CÂȘTIGĂ!

 

 

Când, în 23 martie, anul trecut (VEZI ARTICOLUL ASOCIAT), titram că „SPITALUL JUDEȚEAN ARAD ar putea intra în CARANTINĂ!” pornind de la primul caz de deces din cauza COVID-19 făcut public, nu făceam altceva decât să ne manifestăm o opinie… de aici și „AR PUTEA”-ul respectiv. Atunci, gruparea de decizionari imbecili strâns unită în jurul „atotștiutorului” Adrian Wiener – care din „domnul Macovei”, „trompeta lui Ioțcu” și ascunzătorul nosocomialelor” a ajuns pe lista scurtă a posibililor înlocuitori ai lui Vlăduț Voiculescu – au sărit pe noi făcându-ne „fake-news”-eri… încă „fenomenul Șoșoacă” neapărând (cauza apariției acestuia fiind EXACT EI ÎNȘIȘI).

Acum vreo săptămână, stând de vorbă în biroul directorului de îngrijiri al S.C.J.U. Arad, Otilia Popa, de față fiind și purtătorul de cuvânt Simina Roz și, nu în ultimul rând, managerul Florina Ionescu (adică cu toți, zdreanțo de sclav al „serviciilor”!… te simți tu care ești), am adus vorba despre această „posibilă profeție, încă neîmplinită”, toate doamnele respective au recunoscut, cu capul plecat, că „Era mai bine dacă se instaura de atunci carantina!”
Și nu cred că din politețe au spus asta (sunt convins că știau foarte bine cu cine stau de vorbă)… ci pentru că ACUM E EVIDENT!

Să fie clar și pentru COVIDIOȚI, și pentru COVIDOFILI, și pentru COVIDOSCEPTICI: Spitalul Județean Arad e, în toată monstruozitatea sa, CEL MAI MARE FOCAR DE CORONAVIRUS DIN ACEST JUDEȚ!

…iar ceea ce afirmăm are la bază sute de surse din toate mediile posibile: din interior, din exterior și de la doi metri sub pământ. În procesele pe care le avem intentate de diferite parașute de acolo, nicio grijă, vom prezenta dovezi irefutabile, pe care niciun judecător corect de pe planeta asta nu le-ar putea ignora!
Aproape că NU EXISTĂ CADRU MEDICAL în abatorul ăla care SĂ NU FI CONTACTAT VIRUSUL SARS-CoV-2 în special unul de la altul – căci apropo, mafioților care conduceți județul ăsta: NU NOI, „anarhiștii”, nici „nepurtătorii de mască”, „antivaxerii”, „sputnikiștii” sau „auriștii” am / au adus și nici răspândit virusul în „spațiul public”, ci „eroii voștri din linia I”… „îngerii în halate albe”, membri și șefii „Comitetului pentru Situații de Urgență” l-au adus și răspândit!… O știți pe doctorița de la „Județean” care s-a-ntors din Italia, la mijlocul lui martie, 2020, de la nunta fică-si, cu „monstruleț” cu tot, nu?… Pe Ando, pe Cionca, pe Stoian de asemenea-i știți, nu-i așa? Așa că pe ei să-i faceți RĂSPÂNDACI DE FAKE-NEWS-uri, AUTORI AI UNOR DECIZII CRIMINALE și TRANSMIȚĂTORI DE CORONAVIRUS – pe nimeni altcineva!
Pe cei care nu au dispus carantinarea S.C.J.U. Arad chiar la început – când încă SE PUTEA FACE CEVA PENTRU STOPAREA sau măcar LIMITAREA CAZURILOR DE CORONAVIRUS!…

 

Iată încă niște cazuri… de dată foarte recentă:

O femeie a avut un accident. „În ziua în care s-a accidentat au dus-o la «Laser», unde a stat 3 zile (că probabil de atâtea zile la „Laser” avea bani – n.n.), apoi i-au făcut testul, a ieștit negativ  și au dus-o la «Județean», la CHIRURGIE, unde au operat-o, după care a rămas internată la ORTOPEDIE. Acolo s-a pozitivat – pe secție NON-COVID! Aparținătorii nu au fost lăsați să o vadă – chipurile să nu contacteze și ei boala… informați fiind că atât CHRURGIA cât și ORTOPEDIA sunt FOCARE DE COVID. Acum e internată la «Municipal», pe COVID… și Dumnezeu cu mila!” – ni se scrie „cu subiect și predicat”.

Sursele noastre împart același adevăr în două: cele din interior afirmă răspicat că „Întreg spitalul, poate cu excepția pavilionului administrativ, e un focar de covonavirus… toată lumea știe asta printre cadre și fiecare se strecoară cum poate: unii stau, se păzesc și speră că scapă, cei mai mulți au avut deja, s-au vaccinat și nu se mai stresează, iar cei mai deștepți au fugit”…care după posibilități; iar cele din exterior – dar tot legate de sistem – spun că „raportările sunt o vrăjeală, pentru a se îngroșa numărul infectaților, iar măsurile restrictive să se prelungească – acest fapt fiind în interesul guvernanților”.


„O angajată de acolo a fost, zilele trecute, internată pentru a face niște investigații… Pe biletul de ieșire din spital are trecut SARS-CoV-2… dar nici vorbă de așa ceva, testele ulterioare relevând cu totul altceva” – e doar unul dintre zecile de cazuri documentate în acest sens.

Și iată și un caz ASUMAT-PUBLIC, în care MAGISTRATUL JUDECĂTOR îi dă câștig de cauză curticeanului Remus Curt – 

un covidosceptic de felul său (pentru că DA, conform CONSTITUȚIEI ROMÂNIEI, oamenii au dreptul să fie INCLUSIV COVIDOSCEPTICI, ANTIVACCINIȘTI și, de asemenea, au dreptul – dacă nu chiar OBLIGAȚIA – de a scanda și publica „MUIE ARAFAT”!).
Un bărbat care are curajul de a-și asuma asemenea statusuri pe Facebook:

„Condamnată la moarte de un test Covid.

Senia Dumbra, din Arad, avea 63 de ani și un diabet de tip II. Într-o zi s-a simțit rău și au dus-o la spital, unde testul Covid a ieșit pozitiv, un test care i-a semnat condamnarea la moarte. Au dus-o în secția Covid și au tratat-o cu medicamentele protocolului oficial, doar pentru Covid. Medicamentele i-au provocat un accident vascular ischemic și în 6 zile au pus-o în sicriu.

De ce auzim cele mai multe cazuri din Arad? Pentru că în Arad oamenii au început să depună plângeri la poliție, în restul țării încă oamenii nu sau trezit.”

Asta a făcut și el – iar ce face cazul său unul FOARTE IMPORTANT e că omul a trecut printr-un proces în instanță, contestând rezultatele testelor RT-PCR care-l dădeau drept POZITIV din pix, condamnându-l la carantină și (nu-i așa?) la „oprobiul public” – și a câștigat (cinste acelui magistrat!)

„Deci se poate. Am demonstrat că testele RT-PCR sunt eronate și că DSP Arad nu respectă procedurile și legea. În plus am mai găsit și faptul că unele teste sunt dublate în sistem ceea ce duce la raportarea unui număr de teste pozitive incorecte, peste numărul real.

Problema principală este că toate acestea cumulat ne afectează viața. Dar, civilizat și legal, putem învinge chiar și cel mai ciunt sistem posibil.”

 

 

Articol asociat:

[BREAKNG NEWS] PRIMUL CAZ din Arad depistat pozitiv cu SARS-CoV-2: un PASTOR NEOPROTESTANT și profesor – DECEDAT. SPITALUL JUDEȚEAN ARAD ar putea intra în CARANTINĂ!

Ultimele Știri

Related news

2 COMENTARII

  1. La cat mai multe dezvaluiri sunt alaturi de tine ,si Bravo pentru curaj si initiativa !sa i dam de toate lui Arahat care incep cu P si M

Comentariile sunt închise.