joi, iulie 7, 2022

Să fie-ntr-un ceas bun! TOȚI DEMNITARII, inclusiv cei arădeni, care au fost la ședința Biroului Permanent Național și au dat mâna cu suspecți de CORONAVIRUS, intră în AUTOIZOLARE

 

Conducerea Consiliului Județean Arad intră în autoizolare, ca măsură de limitare a extinderii coronavirusului. Iustin Cionca și Sergiu Bîlcea sunt primii care au anunțat oficial acest fapt. Demnitarii  au intrat în contact cu senatorul Vergil Chițac, diagnosticat cert cu COVID-19, după ce au participat la ședința Biroului Permanent Național unde, între altele, Sergiu Bîlcea a fost desemnat ca și canditat al PNL pentru fucția de primar al Aradului (FOTO PRINCIPAL).

În următoarele ore e foarte probabil ca și Gheorghe Falcă, Răzvan Cadar, vicepreședinte al CJ Arad, și alți arădeni care au participat la ședința respectivă să intre în autoizolare.

Ludovic Orban a anunțat decizii de ultimă oră în PNL după ce senatorul liberal Vergil Chițac a fost infectat cu coronavirus. Astfel, Orban a anunțat că toți liderii PNL din Biroul Permanent Național se vor izola la domiciliu, la fel ca și el și toți miniștrii, și vor fi testați pentru coronavirus. Orban a mai spus că le va cere și tuturor senatorilor PNL să se izoleze. De asemenea, delegația PNL nu va participa la negocierile de la Cotroceni cu președintele Iohannis.

Orban a spus că se va izola la Vila Lac 1, reședința oficială a premierului, și va coordona de acolo activitatea guvernamentală.

Rezultatele la analize pentru doi parlamentari PNL au fost pozitive: Bogdan Iulian Huțucă (deputat Constanța) și Vergil Chițac (senator Constanța).

UPDATE: Și ce trei senatori de Arad, Mihai  Fifor, Neluțu Cristina și Adrian Wiener, intră în autoizolare! E s-au întâlnit cu Chițac la Palatul Parlamentului

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.