SPORTURI

Să umplem, fie și VIRTUAL, stadionul! Bilete online pentru UTA – Rapid

 

La meciul cu Petrolul, stadionul Motorul a fost aproape „plin”, din punct de vedere al biletelor virtuale vândute. Vă mulțumim tuturor pentru susținere și vă chemăm alături de UTA pentru meciul cu Rapid, când dorința echipei e să știe că ar avea stadionul umplut la capacitate maximă!

Clubul UTA anunță că s-au pus în vânzare online bilete virtuale pentru meciul UTA – Rapid, programat duminică, 26 iulie, de la ora 18:15. Biletele pot fi cumpărate accesând următoarea adresă: https://uta.iabilet.ro/

Biletele sunt disponibile și fizic, la sediul clubului, începând de astăzi și până vineri între orele 10:00 – 15:00, și sâmbătă, de la 10:00 la 14:00. De asemenea, se găsesc și la parteneri din toată țara – Flanco, Rompetrol, Muzica Store, IQ Box sau Perfect Tour.

Prețul unui bilet este 10 lei.

Duminică, 26 iulie, în colaborare cu Primăria Arad (prin Centrul Municipal de Cultură), clubul UTA organizează vizionarea pe ecran mare a meciului cu Rapid București.

Locația: Piața Avram Iancu (500 de locuri).

Acces: gratuit, pe bază de înscriere. Înscrierea se desfășoară joi (23 iulie), vineri (24 iulie) și sâmbătă (25 iulie) între orele 10:00 – 18:00.

Modalități de înscriere:

– Telefon, SMS, WhatsApp: 0744 767 291

– Email: [email protected]

Mesajul trimis trebuie să conțină numele, prenumele și numărul de telefon.

Hidratarea va fi asigurată contra cost de comercianții din zonă. Clubul asigură gratuit dezinfectant și mască pentru fiecare participant.

Programul zilei începe la ora 17:00, cu proiecții documentare sportive și muzică! Este interzisă introducerea în zonă a flacoanelor, sticlelor, dozelor și materialelor pirotehnice.

Să mai spunem că ieri s-au încheiat meciurile rundei a treia din play –off începută luni de UTA cu victoria 2 – 0 de la Mioveni. Aseară Rapid s-a încurcat acasă cu FC Argeș 1 – 2, în prelungirile meciului, iar Turris și Petrolul s-au anihilat reciproc 0 – 0, rezulate favorabile arădenilor. Mâine se dispută meciul restanță dintre Argeș – Mioveni. Arădenii au trecut cu bine un nou test Covid 19 după revenirea acasă de la Mioveni.

Pe masa oficialilor de la FRF a venit o propunere din partea celor de la Poli Iași ca nici o echipă să nu retrogradeze în acest sezon din Liga I și II, iar din aceasta din urmă să facă pasul spre prima ligă 4 echipe, evident primele 4 după play-off!

Cosmin Gherman, 22 iulie 2020 3:43

uta-rapid-bilet

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/criticar/public_html/wp-includes/functions.php on line 3783