Acasă CULTURĂ Salonul Internațional Ars Fotografica Arad – 2022, Ediția a XXII-a

Salonul Internațional Ars Fotografica Arad – 2022, Ediția a XXII-a

Ultima zi de primire a fotografiilor este 10 octombrie 2022, iar vernisajul și acordarea premiilor vor avea loc în data de 23 noiembrie 2022.

0

Asociația Foto Club Arad (fondată în 1968) vă invită să participați la Salonul Internațional Ars Fotografica Arad – 2022, Ediția a XXII-a.

Salonul are două secțiuni: liber color şi liber monocrom.

Salonul se desfășoară sub patronaj AAFR nr. 009/2022 , FCA nr. 1/2022 și va fi organizat conform regulamentelor și standardelor de organizare ale saloanelor de artă fotografică.

Vor fi oferite câștigătorilor un număr total de 25 de premii precum și trofeul Best Author acordat de Foto Club Arad.

Ultima zi de primire a fotografiilor este 10 octombrie 2022, iar vernisajul și acordarea premiilor vor avea loc în data de 23 noiembrie 2022 la Sala Clio a Complexului Muzeal din Arad.

Cu ocazia acestui salon, împreună cu Centrul Cultural Județean Arad, respectiv Consiliul Județean Arad, vom tipări un catalog care va fi oferit câștigătorilor. Catalogul va avea și o variantă digitală care va putea fi descărcată după vernisaj.

Taxa de participare este de 40 lei sau 10 euro.

Cluburile foto cu mai mult de 6 participanți vor avea o reducere. Pentru a obține reducerea, trebuie să ia legătura cu Mircea Boran, E.AAFR, președintele Asociației Foto Club Arad.

Formularul, afișul și invitația completă se pot descărca și de pe site-ul www.fotoclubarad.ro. Citiți cu atenție punctul 10 din Regulament.

Succes tuturor participanților! Lumină bună!

Exit mobile version