Salvează turcii Aeroportul Arad? După prima conferință, așa pare…

 

Agenția de turism Prestige Tours Internațional lansează pentru vara anului 2017 zborul charter direct către Antalya, de pe Aeroportul Internațional din Arad.

Zborul va fi operat în parteneriat cu compania aeriană ATLASGLOBAL, începând cu 9 iunie și va dura până pe 1 septembrie 2017, cu o frecvență săptămânală și plecări în fiecare zi de vineri.

Prețul pentru pachetele turistice către Antalya începe de la 363 euro/persoană, cu toate serviciile si taxele incluse, astfel: transport cu avion cursă charter, 7 nopți cazare și masă conform hotel, transfer aeroport-hotel-aeroport, asigurare medicală si Storno precum și asistență turistică în limba română.

Aşa ar arăta un comunicat de presă legat de acest eveniment. Dar nu e destul. Deoarece nu spune tot ce ar trebui spus. Aici, e vorba de o mână de oameni deosebiţi, care, foarte probabil, vor readuce aeroportul Arad în zona vie. Pentru că muream încet şi sigur aici, şi n-o să mai spun nimic despre management defectuos, imixtiune politică, bani investiţi fără un aparent folos. Nu. Voi spune, în schimb, că a fost vorba de oameni inimoşi şi cu nas pentru afaceri de viitor, de nişte turci cool şi o româncă deosebită, pe numele ei Elena Anghel, directorul Prestige Tours. Oamenii aceştia pot fi numiţi, pe bune, salvatorii aeroportului din Arad. Pentru că un charter de tipul acesta poate aduce mai multe companii aici. Poate însemna un nou început.

Deci, nu pot decât să le mulţumesc. Ah, şi să nu uit. Mulţumesc, Brigi Saszet, pentru implicarea în acest proiect !

Facebook Comments Box

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy