sâmbătă, octombrie 8, 2022

Samsung a relansat telefonul pliabil Galaxy Fold. Va urma și un Galaxy Fold 2

 

 

Samsung Galaxy Fold a fost relansat în 6 septembrie în Coreea de Sud. Smartphone-ul de lux cu o dimensiune desfășurată a ecranului de 6,7 inch va ajunge în perioada următoare și în Europa, în Franța, Germania și Marea Britanie, dar și în SUA sau Singapore. Data vehiculată este 18 septembrie, cel puțin așa sugerează postarea pe Twitter a cunoscutului Evan Blass.

Prezentat în prima parte a anului, Samsung Galaxy Fold s-a confruntat cu unele probleme cauzate de dezlipirea foliei de protecție de pe ecran, lucru specificat de Samsung dar, nerespectat cei la care a fost trimis telefonul pentru testare. Samsung a amânat lansarea la vânzare pentru a reface problemele apărute și a inclus alte avertizări mai vizibile privind această folie de protecție.

În ciuda întârzierilor privind lansarea la vânzare, gigantul high-tech nu și-a pierdut niciodată încrederea în acest telefon pliabil, a rezolvat problemele privind structura telefonului și a readus pe Samsung Galaxy Fold pe piață. Mai mult, Samsung lucrat în culise în proiectarea noilor generații de dispozitive cu o formă similară.

În luna iulie s-a vorbit deja despre un alt model pliabil gata de a fi introdus pe piață în 2020, și chiar acum câteva zile au apărut detalii despre un alt model de pliere, mult mai „economic” și fără precedent, cu 256 GB memorie internă. Acum o informație de la Bloomberg ne oferă câteva informații suplimentare cu privire la acest viitor smartphone pliabil Samsung. Conform site-ului italian HDBlog, acest al doilea pliabil Samsung poate fi lansat până la sfârșitul acestui an și va fi un smartphone „de lux ”.

Viitorul telefon pliabil Samsung va avea o formă pătrată (când este închis), ideal pentru a fi mai ușor de transportat în buzunar. Când este deschis va fi la fel de mare ca un smartphone normal, deci aplicațiile Android nu vor avea nevoie de nicio modificare pentru a fi afișate corect. Dimensiunile vor fi reduse numai când telefonul este închis. Galaxy Fold 2 va fi mai subțire decât originalul Galaxy Fold, va avea o gaură în afișaj pentru a găzdui camera  frontală, în stilul seriei Galaxy Note 10, de exemplu.

La exterior vor exista două camere care vor fi poziționate în partea din spate când telefonul este deschis și în partea din față, atunci când este închis. În ciuda faptului că este „luxos”, acesta va avea un preț de vânzare mai accesibil decât modelul actual. Lansarea sa va depinde foarte mult de performanțele de vânzare ale actualului Galaxy Fold.

Samsung Galaxy Fold dispune de un ecran de 4,6 inch HD+, pe lângă un display dinamic AMOLED Infinity Flex de 7,3 inch pe interior. Este alimentat de procesorul Qualcomm Snapdragon 855 cu 12 GB RAM și 512 GB de stocare UFS 3.0. Are un total de șase camere, o baterie de 4.380 mAh pe varianta LTE și rulează Android Pie din cutie. Samsung Galaxy Fold va costa începând de la 1.980 USD în SUA, sau 2.000 de euro în Europa.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news