miercuri, octombrie 5, 2022

ȘANTAJ cu „tematică sexuală” în formă continuată pe ruta Zărand – Chișineu Criș… Franța! Doi soți au fost reținuți de polițiști pentru că au amenințat o femeie cu publicarea unei fotografii compromițătoare pe FACEBOOK dacă nu „cotizează” cu 3000 de euro

 

Soții Anghel, etnici romi, au pus-o de o acuzație de șantaj ușor de probat în Instanță, din moment ce polițiștii de la Chișineu Criș au nu mai puțin de 37 de mesaje scrise și vocale adunate, fiecare dintre ele reprezentând câte o amenințare la adresa unei femei care domiciliază în Franța și căreia, din decembrie 2017 încoace, îi solicită 3000 de euro ca să nu îi publice o fotografie compromițătoare pe facebook.
Cuplul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore pentru șantaj în formă continuată.

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Reținuți de polițiștii din Chișineu-Criș pentru șantaj

Polițiștii orașului Chișineu-Criș au reținut, ieri, două persoane, bănuite de șantaj în formă continuată.

Polițiștii cercetează un bărbat de 30 de ani și o femeie de 31 de ani, din Zărand, care, în perioada decembrie 2017- iunie 2018 ar fi trimis unei femei, în mod repetat, mesaje scrise și vocale cu amenințări referitoare la dezvăluirea soțului și familiei și postarea pe rețelele de socializare a unor fotografii compromițătoare, pretinzând suma de 3.000 de euro pentru a nu le face publice. De asemenea, femeia bănuită de săvârșirea faptei ar fi amenințat persoana vătămată cu acte de violență și defăimarea acesteia în comunitate.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea celor două persoane pentru 24 de ore, fiind cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj în formă continuată.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.