marți, august 16, 2022

ȘANTAJ SEXUAL la Chișineu Criș. Un amor nefericit cu o prostituată l-a costat mai mult decât o nuntă fericită… [FILMARE cu FLAGRANTUL]

 

Filmul escapadei unui bărbat de 58 de ani – sau cum și cât te costă o aventură cu… o jumătate de femeie

În cursul lunii martie 2017, în mod repetat, V.L ( 30 de ani) s-a prezentat la locul de muncă al victimei, S.I, în vârstă de 58 de ani unde, sub pretextul că deține o filmare în care aceștia întrețin relații sexuale, i-a cerut suma de 7.000 lei pentru a face un avort, sumă pe care a și primit-o.

După aproximativ 3 zile, tânăra a revenit la locul de muncă al bărbatului și, sub același pretext al avortului, a pretins și a primit de la acesta suma de 15.600 lei.

După încă câteva zile a revenit și i-a solicitat echivalentul în lei a 6.000 euro, sub pretextul că acești bani îi va da soțului ei pentru a evita ca acesta, împreună cu rudele sale de etnie rromă, să îl omoare.

La data de 18 martie, femeia a trimis o altă persoană la locul de muncă al bărbatului, după ce în prealabil l-a contactat telefonic, pentru a primi de la acesta 5.000 de euro și 2.500 lei, sume pe care victima le-a plătit.

Ulterior, pentru a-l lăsa în pace, i-a mai solicitat suma de 25.000 euro. Cum bărbatul nu mai dispunea de asemenea sume de bani și, mai mult, se simțea tot mai amenințat, acesta s-a prezentat la poliție unde a reclamat în detaliu toate aspectele.

În urma verificărilor s-a probat veridicitatea celor reclamate si s-a putut stabili cu ușurință activitatea infracțională.

Astfel, ieri, 5 aprilie, procurorii și polițiștii de la Chișineu Criș au organizat un flagrant iar femeia a fost prinsă în timp ce primea suma de 10.000 euro.

 

 

Ultimele Știri

Related news