sâmbătă, aprilie 1, 2023

Sârbul Dejan Mudreša este noul antrenor la FCC ICIM Arad

 

Sezonul viitor din baschetul feminin românesc va fi abordat de echipa ICIM cu un tehnician nou. Sârbul Dejan Mudreša a fost numit în funcția de antrenor principal al FCC Baschet Arad.

În vârstă de 45 de ani, Mudreša a câştigat în 2009 liga regională sârbă Prva Srpska cu formaţia ZKK Vrbas. Un an mai târziu a promovat în prima ligă cu aceeaşi echipă. In sezonul 2013-2014, echipa antrenată de noul antrenor al echipei arădene s-a calificat în semifinale campionatului din Serbia şi a mai bifat şi o semifinală de cupă. Doi ani mai târziu a disputat finala Cupei Serbiei şi a bifat un parcurs până în penultimul act al play-off-ului din ţara vecină.

“Este o mare onoare pentru mine pentru oportunitatea primită de a fi antrenor al Aradului în sezonul următor. Aștept cu nerăbdare să ajung și să lucrez într-un club mare ca cel de aici. Am văzut deja multe jocuri din sezonul precedent și sunt familiarizat cu randamentul jucătoarelor. Primele impresii sunt bune. La invitația președintelui clubului, Marcel Urban, am acceptat această colaborare pentru că gândurile noastre au coincis. Îi mulțumesc pentru încredere.
 
Într-un club mare există așteptări mari. Vom face tot posibilul pentru a face o echipă bună și pentru a obține cel mai bun rezultat posibil, au fost primele cuvinte ale lui Dejan Mudreša după semnarea contractului cu formaţia galben-albastră.

Federaţia de Baschet din Vojvodina i-a oferit premiul de cel mai bun antrenor din provincie. De 8 ani de zile face parte şi din staff-ul tehnic al naţionalelor de juniori din Serbia. Ca antrenor mai are la activ 6 finale naţionale la diferite categorii de vârstă. Sursa: baschetarad.ro

Ultimele Știri

Related news