PUBLICITATE

SC ALVI SERV SRL, cea mai mare societate de neutralizare a deșeurilor de origine animală cu capital integral românesc, a fost vizitată de către Ministrul Mediului Mircea Fechet

 

SC ALVI SERV SRL, cea mai mare societate de neutralizare a deșeurilor de origine animală cu capital integral românesc, a fost vizitată de către Ministrul Mediului Mircea Fechet.

Cu o experiență de 25 de ani în domeniul neutralizării deșeurilor periculoase și nepericuloase,compania deține logistica și tehnologia necesara pentru colectarea, transportul, incinerarea și eliminarea finală a deșeurilor de acest fel. Unitatea este dotată cu 5 incineratoare de mare capacitate și un incinerator de mică capacitate dedicat incinerării individuale pentru animalele de companie,având o capacitate de incinerare de 53 tone pe zi, prestând servicii de colectare și incinerare pentru cei mai mari generatori de deșeuri din 20 de județe.

ALVI SERV SRL respectă întocmai legislația de mediu, folosind cele mai înalte tehnologii, drept urmare, compania arădeană a fost desemnată,în anul 2016, să primească vizita reprezentanților Comisiei Europene.

ALVI SERV, toți implicați, toți responsabili!

Critic Arad, 27 noiembrie 2020 1:37

ALVI_SERV-6ALVI_SERV-5ALVI_SERV-4ALVI_SERV-3ALVI_SERV-2ALVI_SERV-1
https://centaur.ag/wps/antibiotics/